Introvertált cigány fiúként milyen munkakörök lennének nekem valók, amihez elég az érettségi?
Akkor marad a fizikai munka: bútorszállítástól a raktári komissiózásig.
De lehet, hogy az se lenne hátrányos, ha bemész egy munkaerőközvetítő céghez, és bemutatkozol. Megismertetnek a lehetőségeiddel, de semmi se kötelező. Mert én most hiába írom, hogy x cégnél van felvétel, ha te az ország másik végében élsz.
Nem azért vagy előítéletes, mert ki írtál egy kérdést. Hanem egyszerűen azért, mert a bőrszínednek nincs a munkához köze. Aki akar dolgozni az afro amerikai bőrszínnel is talál munkát, aki nem akar dolgozni az szőke hajjal és kék szemmel se fog semmit elérni.
Kaptál normális válaszokat is, a valódi támadó kommenteket törölték. Mégis a támadásra reagálsz a normális kommentek helyett. Ezért írtam azt, hogy már te vagy magaddal szemben rasszista.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!