Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Melóruhás fogatlan csávót...

Melóruhás fogatlan csávót felvették, farmerpólós laza csávót felvették, öltönyös kulturált hapsit nem vették fel-ebben logika?

Figyelt kérdés

Gyár, operátori meló.

Jönnek a jelentkezők.

Csak pár példa.

Farmerpólós lazacsávó nem ma barnult jön, na hellóka mizu-felveszik.

Melóruhás olajfoltos Józsi melós jön, több keze van mint foga. Felveszik.

Rövidgatyás izompólós macsócsávó jön, napszemcsi-felveszik.

És jön egy öltönyös, jó külsejű, halk beszédű, udvarias, lakkcipős fickó, mintha a divatlapból lépett volna elő. Főnök 2 perc után már tessékeli is ki az irodából-köszönjük a megjelenést, majd jelzünk. Nem veszi fel.

Ebben logika??

Az egyetlen aki embernek nézett ki a jelentkezők közül! AZ egyetlen akire egy döglött csirkénél többet is rá lehet bízni.... és nem kell?

2022. szept. 22. 16:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
85%

"de ez bárkire igaz. a melóruhás józsi is ma van holnap már nincs!! ő is így működik!"

Ja, csak melóruhás Józsinak valszeg nem lesz olyan hamar lehetősége rá.

2022. szept. 22. 16:39
 12/20 anonim ***** válasza:
88%

Nem divatmodellt keresnek, nem releváns, hogy divatlapból lépett ki.

A többiek biztos jobban értenek a munkához, jobban látszott rajtuk, hogy tényleg dolgozni akarnak. És nem nézik le a helyetm

2022. szept. 22. 16:40
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
Teljesen életszerűtlen, amit írsz. Egy öltönyös pali nem fog gyári munkára jelentkezni, ott még azért nem tartunk.
2022. szept. 22. 16:41
 14/20 anonim ***** válasza:
92%
Operátori állásra normális ember nem megy öltönybe kiöltözve, mert az egy csicska laza meló, ahova elég a laza szerelés. Mellé még lehet vitt is az entellektüel lecsúszott szerencsétlen egy marék bizonyítványt, így esetleg túlképzettnek bizonyult. Az is lehet, hogy túl okoskodó volt a szövege.
2022. szept. 22. 16:41
 15/20 A kérdező kommentje:

" Egy öltönyös pali nem fog gyári munkára jelentkezni,"

MIért. egy iskolába portásnak egy doktori végzettésgű jelentkezett (nem orvosdoktor).... phd végzettség és jelentkezett egy mimimálbéres melóra amihez 8 elemi kell.

2022. szept. 22. 16:42
 16/20 anonim ***** válasza:
91%
Oké, de ha van esze akkor tudja hova hogyan kellene öltözni és ilyen esetben el kell sumákolni a túlképzettséget. Már ha ennyire szerencsétlen az illető, hogy diplomával takarítani vagy operátornak jelentkezik.
2022. szept. 22. 16:45
 17/20 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Gyári melós állásinterjúra öltöny nyakkendő lakkcipő? Hát én nem csodálkoznék. Valószínűleg még ki is röhögték, hogy biztos betelt a bölcsészkvóta a mekiben.
2022. szept. 22. 17:09
 18/20 anonim ***** válasza:
97%

Aha.

Szóval van egy alacsony képzettséget és jó fizikumot megkívánó munka.

Mit keresett ott öltönyös emberünk?

Tegyük fel, hogy vagyunk annyira előítéletesek, mint te, Kérdező. Akkor az öltönyös csókának van diplomája. Azaz túlképzett. A hely nem fog tudni annyit ajánlani neki amivel tartósan ott tarthatja, hiszen a magasabb végzettsége révén könnyebben talál máshol is helyet. Ráadásul nagyobbak az igényei is, hiszen magasabb a végzettsége.

A többin meg látszik, hogy nem lacafacázik, odamegy, megemeli amit meg kell és örül, hogy van munkája.

Ha majd arról lesz szó, hogy irodai munkára vették fel úgy az embereket ahogy te mondod, amjd akkor lesz értelme a kérdésednek. Így viszont hülyeség azon kiakadni, hogy nem aktakukacot keresnek a szalag mellé...

2022. szept. 22. 17:29
 19/20 anonim ***** válasza:
79%
Nem azért de én is voltam ilyen állasinterjun de nem ruhát nézik hanem az adó kedvezményt diplomás embert nem vettek fel.Én le tagadtam az iskoláimat olyanokat vettek fel aki nyugdijas volt mert kaptak adó kedvezményt meg családost mert azután is járt.Utánam meg semmi nem járt ezért esélyem se volt ami ok megértem csak 2 órát várakoztatak ami elég nagy bunkoság.Sajnos ez az ország az adó kedvezményekre épül ezért olyan helyre mentem ahol rendes piac van és csak a munkádat nézik.
2022. szept. 22. 19:17
 20/20 anonim ***** válasza:
83%
Gondolom azért, hogy megsporoljak a felesleges köröket. Valószínűsíthetően nagyon max egy hétig bírná, és akkor csak a felesleg papírmunka jönne.
2022. szept. 22. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!