Léteznek kulturált bulik manapság?
Mármint, beszélgetni szeretnél?
Azt vagy barátokkal szokás, vagy mondjuk pároddal vacsorázni egy másik párral.
Beszélgetni IS, meg táncolni, ismerkedni, lazulni, de anélkül hogy hányásukban fetrengő részegeket meg dugó párokat kéne kerülgetnem.
Nekem amúgy sajnos nincs párom.
Táncolni szerintem mindenki alkoholfogyasztás mellett szeret, ezért alkoholmentes táncos helyből nem sokat fogsz találni.
Talán táncház, vagy táncversenyek után, de nem hiszem, hogy ilyen szinten vagy, különben tudnál ezekről.
Ismerkedés és dugó párok megint csak erősen összefügg. Ahol ismerkedni szokás, ott összejönni is szokás.
Esetleg valami iskolai/mumkahelyi rendezvényen lehetne ilyen, ahol az ismerkedő emberek külső kényszer miatt nem adják át magukat az érzéseiknek.
Sajnos szerintem párját ritkítja, mert az emberek nem képesek megállj parancsolni maguknak. Nem képesek a mindennapokat ivás nélkül maguk mögött hagyni, és a buli = alkohol.
Pl az egyetemisták kb 80%-a piál bulikban. És akkor emellett az egyéb dolgokról nem is beszéltünk. A részegedés valószínűsége is igen nagy. A flörtölések, drámák szintúgy adottak...
Szóval én azt gondolom, bulit csak akkor tudsz konszolidáltan megélni, ha te magad szervezed és minden ott jelenlévőt személyesen ismersz. A maiak nem nőttek fel eddig, hogy képesek legyenek 100dB-lel bömbölő zene, pia és egyebek nélkül kulturáltan szórakozni, s ami a legszomorúbb, a legtöbben ezt helyén valónak, menőnek, viccesnek stb. gondolja...
#5 Majd a kérdező is rájön.
Akkor meg majd az lesz a baja, mért ilyen magánakvaló mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!