Hogyan tudom kulturáltan megmondani a cégvezetőnek, hogy a gyakorlat lejárta után nem szeretnék tovább ott lenni?
Figyelt kérdés
Jelenleg a 6 hetes gyakorlatomat töltöm egy cégnél. Még 2 hét van vissza, de utána nem szeretnék tovább ott dolgozni. Kicsit úgy érzem mintha hosszabb távra tervezne velem a cég (kaptam céges pólót, saját asztal, gép, telefon stb.), ezért nem tudom hogyan adjam majd elő a vezetőnek. Egyébként már alapból úgy mentem oda, hogy kihangsúlyoztam, hogy engem első sorban a 6 hetes gyakorlat érdekel.2020. okt. 31. 12:47
1/4 anonim válasza:
"A gyakorlat lejárta után nem szeretnék tovább itt lenni."
2/4 anonim válasza:
Végülis igen, ahogy az első válaszoló mondta, de ne mostanság mond meg nekik szerintem, hanem a gyakorlat vége előtt pár nappal, vagy aznap, amikor vége van. Ha esetleg nem megy személyesen, akkor közöld velük telefonban, hogy az utolsó gyakorlati nap után nem fogsz már jönni.
3/4 anonim válasza:
Ahogy írták, a gyakorlat végén úgyis le kell ülnötök beszélni a jövőről, mert a gyarkornoki szerződést helyett mást kellene kötni akkor is, ha maradnál. Akkor elmondod, ahogy írták és kész.
4/4 anonim válasza:
ha a gyakorlatra szerződtél akkor nicns miről beszélni. ha te úgy érzed hogy marasztalnának, azt nem lehet tényként kezelni.
majd ha arnak tőled valamit, akkor szólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!