Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mikor történt veled olyan,...

Mikor történt veled olyan, hogy konfliktusod volt abból, hogy valaki betegen dolgozott?

Figyelt kérdés
Vagy kollégád, vagy éppen pont te voltál hogy valamilyen feladat miatt betegen is be akartál menni, és ebből feszültség kerekedett

2022. szept. 19. 16:13
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Soha.
2022. szept. 19. 16:27
 2/9 anonim ***** válasza:
69%

Hát kimondottan feszültség nem lett, de volt olyan, hogy tök rottyon voltam, de egy nagy riportozást nekem kellett megcsinálni hétfőn.. és elkezdtem csinálni, a reggeli meetingen (home-officeban vagyunk, tehát online meeting) kiszúrták, hogy szarul vagyok, köhögök meg agonizálok és konkrétan rámparancosltak, hogy hagyjam a fszba a riportot, azonnal hagyjam abba a munkát.

Kötelességtudó vagyok, de annyira nem vagyok ambíciózus, hogy egy ilyen felszólításnak ellenálljak, szóval azon a héten hagytam a fenébe. A riporttal nemtom mi lett, gondolom valaki megcsinálta helyettem. Azért szívás mert kb 3 óra megcsinálni azt a szart, ettől akartam másokat megkímélni.

Deeee amúgy még volt a COVID előtt olyan, aki tök lázasan jött be dolgozni az irodába, ott ramatykodott, köhécselt, aztán rászóltak, hogy ha így van akkor menjen haza. hazament, de a körülötte ülőkből 2en is lebetegedtek 1 héten belül, szóval öröm volt. Így kimondottan ebből sem volt feszkó, mert senki nem erősködik, hogy "márpedig nekem dolgoznom kell" ha egyszer a főni hazaküldi, de itt azért volt pár morgós megjegyzés, hogy igazán lehetett volna annyi belátása, hogy ha már lázas reggel, nem jön be dolgozni.

2022. szept. 19. 16:32
 3/9 A kérdező kommentje:
2-es az a két ember aki elkapta ők gondolom otthon maradtak? Akkor gondolom mérgesek voltak utólag is az illetőre egy kicsit, mert elkapták? Emiatt már én is kaptam el influenzát, csak 20 percre beülök kollégától
2022. szept. 19. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
51%
3as, jaja. Nomeg azok is morogtak, akik így 3 kieső ember munkáját kellett megcisnálniuk, nem csak 1-ét:D
2022. szept. 19. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
70%
Konfliktus nem, de kovid előtt bőven 1 hét betegácsi után bátorkodtam bemenni az irodába mivel a közérzetem már jó volt de még azért köhögtem. Főnök rámszólt h fogjam a laptopomat,vegyem a kabátomat s legyek szíves menjek haza szépen,mert a kollégák nem szeretnének betegek lenni s nem szeretné h az egész iroda beteg legyen s én is 100%osan jojjek csak vissza addig home office🙂
2022. szept. 21. 19:03
 6/9 anonim ***** válasza:
89%
Az én kolléganőm betegen is bejött dolgozni. Alig tudta a főnök haza küldeni. Köhögött, tüsszögött, fájt mindene. Azt mondta, nem akart bennünket cserben hagyni.. Hát köszi, azóta két ember is le betegedett miatta. Nem covid, de akkor is. Kinek hiányzik egy lázas-köhögős állapot?
2022. okt. 18. 23:57
 7/9 A kérdező kommentje:
6os akkor ez most volt? Igen rém kellemetlen ezek szerint máshol is ha vki betegen ül az irodában egész nap
2022. okt. 19. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Most volt igen, múlt héten.
2022. okt. 20. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt, hogy szarul voltam, ment a hasam, le voltam gyengülve, de úgy gondoltam, négy órátkibírok. Nem tűnt fertőzésnek. Persze nem hajtottam túl magam, de csináltam, amit bírtam. Erre már ment is az árulkodás, hogy nem csiinal semmit. És a "kedves" főnökasszony máris kapott az alkalmon, hogy kérdőre vonjon. Ez volt a köszönet, hogy bevonszoltam magam betegen is. Megfogadtam, hogy soha többe! Ha szarul vagyok, a doki a helyes irány, legkisebb nyűggel is. Ilyen tetvekért nem hozok áldozatot. Mondjuk, hál istennek, már nem dolgozok ott, de máshol is hasonló a felállás, szóval nem, nem teszem meg többet ezt egyetlen szaros munkahelyért sem.
2023. márc. 9. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!