Mikor történt veled olyan, hogy konfliktusod volt abból, hogy valaki betegen dolgozott?
Hát kimondottan feszültség nem lett, de volt olyan, hogy tök rottyon voltam, de egy nagy riportozást nekem kellett megcsinálni hétfőn.. és elkezdtem csinálni, a reggeli meetingen (home-officeban vagyunk, tehát online meeting) kiszúrták, hogy szarul vagyok, köhögök meg agonizálok és konkrétan rámparancosltak, hogy hagyjam a fszba a riportot, azonnal hagyjam abba a munkát.
Kötelességtudó vagyok, de annyira nem vagyok ambíciózus, hogy egy ilyen felszólításnak ellenálljak, szóval azon a héten hagytam a fenébe. A riporttal nemtom mi lett, gondolom valaki megcsinálta helyettem. Azért szívás mert kb 3 óra megcsinálni azt a szart, ettől akartam másokat megkímélni.
Deeee amúgy még volt a COVID előtt olyan, aki tök lázasan jött be dolgozni az irodába, ott ramatykodott, köhécselt, aztán rászóltak, hogy ha így van akkor menjen haza. hazament, de a körülötte ülőkből 2en is lebetegedtek 1 héten belül, szóval öröm volt. Így kimondottan ebből sem volt feszkó, mert senki nem erősködik, hogy "márpedig nekem dolgoznom kell" ha egyszer a főni hazaküldi, de itt azért volt pár morgós megjegyzés, hogy igazán lehetett volna annyi belátása, hogy ha már lázas reggel, nem jön be dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!