Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ki, meddig tűri el, viseli...

Ki, meddig tűri el, viseli el, hogy a főnöke napi szinten arrogánsan, lekezelően válaszol a kérdéseire? Nálatok mi a határ? Sajnos a felmondáson gondolkodom, hiába próbálom ignorálni, nem magamra venni, nekem sajnos nem megy.

Figyelt kérdés

2022. szept. 8. 07:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezt tudod miért nem lépsz? Ne hibaztasd magad! Ezt nem elengedni kell hanem nem megengedni. Csinálja otthon a feszkot.
2022. szept. 8. 09:17
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Rövid ideig. Addig is ha olyan hely, akkor pakolom haza a cuccokat amit tudok. Kárpótlás.

A munkahelyi hiányosságokat (pl dolgoztam olyan helyen ahol nem volt női mosdó) fotózom, hogy később majd jelenthessem. Bosszú.

2022. szept. 8. 09:25
 13/30 A kérdező kommentje:

11,lépni fogok, köszönöm nektek a megerősítéseket ebben. :)

Picit félek a mostani helyzetben egy munkát feladni, de ennek tényleg nincs értelme, ahogy írták előttem is, inkább meghúzom a nadrágszíjat, csak ne alázzanak meg napi szinten, meg egyáltalán.

Annyit mondott, hogy a családja is kap bőven belőle, nem mintha ez vigasztalna.

Épp ez jutott eszembe, hogy ezt el kellene - e fogadni.

De remélem találok majd egy jó helyet, ahova nem görcsösen kell bemenjek.

2022. szept. 8. 09:30
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez egy pszichopata. :) De aranyos. Tuti szólnék a főnökének v a hr-nek. Érezze a törődest. Bármilyen nehéz munkát találni en egy ilyen undorító emberrel egy légtérben nem tudnék lenni.
2022. szept. 8. 09:32
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ezen gondolkozni kell? Eszem megall. Ezért csináljak mert mindig van aki hagyja. Egyszer kéne helyretenni a patkányt hogy tudja hol a helye.
2022. szept. 8. 09:33
 16/30 A kérdező kommentje:

14,sajnos ő a tulaj, kis cég. :/

15...Tudom, igazad van abszolút. Felmondáskor elmondom neki, h miatta van ez...

2022. szept. 8. 09:38
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
Semeddig, de nem is kell, mert nincs ilyen
2022. szept. 8. 10:23
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak a kilépés a megoldás. Szerintem ő is tudja hogy miatta mész eel. Tök felesleges magyarázkodni mert nem érdekli.
2022. szept. 8. 10:24
 19/30 A kérdező kommentje:

Egyébként tényleg pszichopata vagy skizo.

Egyik nap vagy egyik percben normális, aztán egy hárpia lesz seperc alatt.

2022. szept. 8. 15:14
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem dolgod megerteni.Ott éli ki magát. Kezeltesse inkább az idegbajat ez klinikai eset.
2022. szept. 8. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!