Kezdőoldal » Ezotéria » Reinkarnáció és karma » Van egy Massimo Scaligero...

JLCS kérdése:

Van egy Massimo Scaligero nevű Steineriánus gondolkodó. Sajnos kevesen ismerik. Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
Mostanában kezdem megérteni,nagyon nehéz a stílusa. Szeretnék olyanokkal kapcsolatba lépni,akik ismerik, és véleményük van róla.

#Steiner #Scaligero
2020. máj. 9. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem jó (nem steineriánus, csak részben), ezek pl. [link]

[link]

- azzal foglalkozik, ami a legfontosabb egy szellemi úton: a gondolkodásról való gondolkodás. Jó indítás a tradícionalista gondolkodók felé.

2020. máj. 9. 12:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Scaligero fordított utat járt be-Evola tanítványából lett -részben-steineriánus. A tükrözött gondolatról írt igen radikális dolgai ragadták meg a figyelmemet,és a Sacro Amore-ról irt Grál-könyve-személyes okokból. És a személyiségen túlra vezet,úgy tűnik. Nagyon nagyra tartom,de az életéről keveset találtam. A könyvei magyarul megvannak
2020. máj. 9. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Közép életes bölcs. Amikor utolsó életét éli a földön, egészen jó tudásterjesztőnek is lehet majd nevezni. Jelenleg fejletlen, egész képet nem látó, és lényegtelenségekkel alacsony szinten foglalkozó, aki már emberek által láthatóan is irányba tart, még ha nagyon lassan is.

Szeretem.

2020. máj. 9. 14:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

de jó, írt ide valaki Krisztus után 2139-es évből

"A könyvei magyarul megvannak" -persze, olvasd, főleg az élő gondolkodást.

"A tükrözött gondolatról"- igen ez a lényeg és a tudatállapot szerint kell érteni. Van a duális, tükrözött: alanyi-tárgyi kettősségben,vagy más szóval "tükör által homályosan" lát. És van ami a kettő fölött van: Egy, vagy más szóval színről-színre, látja, amint van

/ ehhez megtapasztalást segítő gyakorlatok vannak

2020. máj. 9. 18:24
 5/6 A kérdező kommentje:
A Gyógyító Gondolat-ról írt könyvét olvasom most-A karma,és a gondolkodás című fejezetet ajánlanám mindenkinek. Amit a grálról szóló tanulmányában a szexualitásról közöl,eddig amivel találkoztam e témában-nem múlja felül semmi. De a megértésért keményen dolgozni kell.
2021. márc. 31. 15:48
 6/6 anonim ***** válasza:
igen, nagyon jó a Gyógyulás az élő gondolattal! A "Gondolat, mint anti-matéria" is jó, jó szerző.
2021. márc. 31. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!