Milyen emberek akik képesek voltak emiatt kirugatni?
Engem is sokszor megtaláltak az ilyen vádak, erre mindig azt feleltem, hogy én szívesen beszélgetek bárkivel, aki szeretne velem. Sose jött senki...
Engem is volt, hogy a próbaidő vége előtt 2 nappal küldtek el, ez is ilyen körülállós-osztályt behívós műsor volt, mindenki előtt közölte velem a főnököm, hogy szakmailag alkalmatlan vagyok, ultramegalázó, komolyan megért volna egy feljelentést. Akkor rögtön el is hagytam az irodát, de mikor visszajöttem leadni a cuccaimat azért megkérdeztem más osztályokat, mit hallottak, miért küldtek el, és úgy tűnt, minden sarukat rámdobálták. Tehát az amúgy szakmailag valóban alkalmatlan főnökömnek kellett egy bűnbak, hogy még egy picit tovább is húzhassa. Aztán mikor már pár hete segélyen voltam, felhív, hogy jobb is nekem, hogy már nem vagyok ott, mert nagyon nagy most a nyüzsi...Aha, anyád. Persze, mert segélyen lenni mennyivel szuperebb...Szóval csak azért írom, hogy bármi lehet ezen a munka világának nevezett trágyadombon. Az is lehet, hogy a te főnöködnek is csak egy bűnbak kellett, most jól rád lehet majd fogni, hogy miattad nem mentek a dolgok, mert nem kommunikáltál.
20: Sajnos van tapasztalatom Gyámhivatalokkal. Törvények betartása nem erős oldaluk. Valamint az ott dolgozó emberek nagy része alkalmatlan arra hogy ott dolgozzon. Nem vesztettél sokat, sőt nyertél.
1 hónap alatt másik meló az nem kis teljesítmény. Gratulálok.
Gyámhivatalnál ha kirúgnak az elismerés hogy ugyan nem te nem illesz bele a csapatba, de a baj a csapattal van és nem veled.
Ne fájjon. Sokkal jobban jártál.
21: Sajnos nem csak magyar jelenség hogy alkalmatlanok ülnek vezető pozícióban. Veled akart kitolni, mutatni akarta magának és másoknak mekkora király és ezek után senki nem mert pampogni, be lett fenyítve mindenki.
Nem biztos hogy tudatosan csinálta, csak ez jött ki.
Volt hogy kirúgtak mondvacsinált okokból. Az élet mindig alájuk fog vágni.
Neked semmit sem kell tenned. Csak felejtsd el.
Ez a részükről elég undorító. Munkával kapcsolatban kommunikáltál velük, ok, ezzel elvégezted a dolgod. Az, hogy most beszélgetsz-e velük a szünetben, az már magánügy. Meg, ráadásul próbaidő alatt történt, könyörgöm, mert ha már 5 éve nem tudtál volna "beilleszkedni"
Vannak nagyon szemét cégek. Engem a legutolsó munkahelyemen nyilvánosan megalázott a főnököm, illetve a többi kollégáimat is. Undorítóak, és az a baj, hogy "megtehetik", mert most mivel lehetne bizonyítani, hogy diszkriminálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!