Ha lehetőséged volt kirugatni munkatársakat, milyen okok miatt tetted meg ezt?
Basztattak. Rám szálltak és a tipikus óvodás gúnyolódást tolták, ami akadályozta a közös munkát is. Mindezt azért, mert nem iszom velük, hanem megyek haza munka után...
Most már mehetnek inni, idejük, mint a tenger.
2# úgy érted, hogy téged küldtek el.
A kérdésben a másik szempontja van.
Egyrészt hasonló okok mint 2#-nél, másrészt a munkamorállal is problémák voltak.
Ha nem baszogattak volna és hajlandóak lettek volna csapatban dolgozni vagy lett volna egy valamire való vezetőnk, akivel ezt meg tudjuk ezt beszélni, nem érdekelt volna, hogy lopnak a cégtől.
Így kapóra jött. :D
Úgy tapasztaltam a legtöbb munkahelyemen, ha a tiszteletet, az emberi minimumot mindenkinek megadod a környezetedben a többséget nem érdekli, ha raklap szám viszed haza az árut. Ha egy féreg vagy: mindenki azt keresi, hol kössön beléd.
Nem, nem engem küldtek el. Engem basztattak, én megelégeltem és kibaszattam őket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!