Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Luxus azért kivenni egy nap...

Luxus azért kivenni egy nap szabadságot, hogy jól kialudja magát az ember, de más különösebb programot nem csinálna aznap (pl. se ügyintézés, se kinti hobbi)?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 14:15
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
37 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
66%
Kinek mi. Ha megtehedet akkor miért ne?
tegnapelőtt 14:20
 2/14 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán nem, ha már nagyon ki vagy fáradva. Kell a pihenés. Bár én péntekre vagy hétfőre venném ki.
tegnapelőtt 14:20
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem, de egyáltalán nem biztos, hogy tovább tudnál aludni. Ha így lenne, akkor a heti két szabadnapodon eleve ki tudnád magad pihenni
tegnapelőtt 14:35
 4/14 anonim ***** válasza:
74%

Ezért van a szabadság, nem? Hogy pihenjünk.

Én simán kiveszem. Sőt, amikor kicsik voltak a gyerekek, senkinek nem szóltam a családba, hogy vettem ki egy nap szabit. Kivettem magamnak. GYereket bevittem a suliba, férjem ment dolgozni, én meg elmentem a strandra. Krva jó volt.

tegnapelőtt 14:38
 5/14 anonim ***** válasza:
38%
Akkor luxus, ha utána megbánja (azaz nem marad idő ügyintézésre, nem marad elég idő nyaralásra a párjával, amikor megígérte stb.).
tegnapelőtt 14:38
 6/14 Katona Dius ***** válasza:
67%
A szabadság arra van, hogy legyen olyan hétköznap, amit nem munkával töltesz. Hogy mire veszed ki, ahhoz senkinek semmi köze.
tegnapelőtt 16:08
 7/14 anonim ***** válasza:
27%
Szabadság a te napod. Azzal töltöd amivel szeretnéd. Ahhoz, hogy te vidámparkba, családhoz, önkénteskedni vagy máshova mész, vagy otthon alszol és vered a fszt egész nap, senkinek semmi köze.
tegnapelőtt 16:41
 8/14 anonim ***** válasza:
10%
6: De sajnos léteznek olyan munkahelyek, ahol a főnök (magáról fene tudja, mit képzelve) mindig elvárja a szabadságkérelem indoklását.
tegnapelőtt 16:59
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Miért nem hasznos a 8-asom? Tényleg léteznek ilyen főnökök. És olyanok is, akik másképp szabálytalankodnak és erkölcstelenkednek. Örüljetek, ha ti eddig nem találkoztatok ilyenekkel. De attól még sajnos nagyon is léteznek.
tegnapelőtt 18:12
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
#8 #9 és mi gátolja meg abból hogy egy véletlenszerű okot mondjon a munkavállaló? Utólag bizonyítani kell? Orvosi igazolás? Nyugta a moziból/vidámparkból? Esetleg valami felvétel hogy ott voltál, ahol?
tegnapelőtt 19:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!