Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mennyire fogja tolerálni a...

Mennyire fogja tolerálni a munkahely?

Figyelt kérdés

Felköltöztem Pestre vidékről barátnőmmel nagyjából három hónapja, de szakított velem, az ő nevén van az albérlet, de még 1-2 hétig ott maradhatok..

Nem ismerek senkit Budapesten, nincsenek itt barátaim, és nagyon hiányzik a családom is..

Viszont találtam egy nagyon jó munkát, és nagyon jó fizetéssel, pár nap van a próbaidőmből még..

Szoktam home officeba lenni de nem állandóan, kb két hetente egyszer..

Arra gondoltam hogy elmondom itt bent a szituációt, hogy mi történt, és megpróbálom megkérni őket hogy hagy legyek fixen heti 2 home officet otthon, és akkor csak hétfőtől-szerdaig lennék Budapesten(keresnek egy szállást ahol hétfő este és kedd este ott aludhatok)

Szerintetek elfogják fogadni?22/F

tegnapelőtt 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát megér.
tegnapelőtt 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Keress gyorsan kiadó szobát, ahova átköltözhetsz. Nem feltétlenül kell egész lakást bérelni.

Milyen messziről kellene bejárnod? Amíg nem találsz szállást, még azt is vállalhatod.

tegnapelőtt 12:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos 120km, kb 2,5 órát utaznék munkába, majd haza
tegnapelőtt 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahol pár éjszakát ott tudsz aludni, ott egész héten el lehetnél.

A szakításod pedig rohadtul nem tartozik a munkatársaidra. El ne mondd, mert a fene tudja, ki hol és mikor fogja felemlegetni úgy, hogy az rosszul essen neked.

tegnapelőtt 13:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Csak igazából nem így terveztem ezt a Pestre költözést hogy idegen emberekkel.. így inkább lennék meg itthon fele fele arányban..ezt a munkát sainalnam eldobni, jó a fizu meg minden jó
tegnapelőtt 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is pont így jártam jó pár éve. Kaptam munkát, költöztem, majd szétmentünk. Megérte maradni, azóta már itt lett új életem.
tegnapelőtt 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
59%
Miert szakitott veled?
tegnapelőtt 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!