Mennyire fogja tolerálni a munkahely?
Felköltöztem Pestre vidékről barátnőmmel nagyjából három hónapja, de szakított velem, az ő nevén van az albérlet, de még 1-2 hétig ott maradhatok..
Nem ismerek senkit Budapesten, nincsenek itt barátaim, és nagyon hiányzik a családom is..
Viszont találtam egy nagyon jó munkát, és nagyon jó fizetéssel, pár nap van a próbaidőmből még..
Szoktam home officeba lenni de nem állandóan, kb két hetente egyszer..
Arra gondoltam hogy elmondom itt bent a szituációt, hogy mi történt, és megpróbálom megkérni őket hogy hagy legyek fixen heti 2 home officet otthon, és akkor csak hétfőtől-szerdaig lennék Budapesten(keresnek egy szállást ahol hétfő este és kedd este ott aludhatok)
Szerintetek elfogják fogadni?22/F
Keress gyorsan kiadó szobát, ahova átköltözhetsz. Nem feltétlenül kell egész lakást bérelni.
Milyen messziről kellene bejárnod? Amíg nem találsz szállást, még azt is vállalhatod.
Ahol pár éjszakát ott tudsz aludni, ott egész héten el lehetnél.
A szakításod pedig rohadtul nem tartozik a munkatársaidra. El ne mondd, mert a fene tudja, ki hol és mikor fogja felemlegetni úgy, hogy az rosszul essen neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!