Szerintetek melyik munkahelyen tolerálnák azt, hogy elég elvarázsolt vagyok?
Most küldtek el próbaidő után, azzal az indokkal, hogy elég lassú meg szétszórt vagyok, és ezt tudom is magamról, tényleg sokszor elfelejtek dolgokat vagy összekeverek, túlságosan elmerülok a gondolataimban, pepecselek, elejtek dolgokat.
Minden álláshirdetésnel olyan embert keresnek, aki pörgős, precíz, képes egyszerre több dologra is odafigyelni, nagyon ritkán hibázik, feltalálja magát. Én viszont elég bénának és ügyetlennek érzem magamat sokszor.
Szerintetek mit kellene dolgoznom, ahol nem lenne hátrány a jellemem? ( A kereskedelem nem jött be.)
22N
Belejössz majd sztem.
Ne tekintsd magad "elvarázsoltnak", mert önbeteljesítő jóslat.
A gyorséttermeket pl nem ajánlom, mert ott kell a pörgés, ott, ha kényelmes tempóban dolgozol és néha megengedsz egy 5 percet "agyleállást", nem csak a főnök, de minden kolléga izélgetni fog.
Valami irodai munkát ajánlok, ha tudsz nyelveket, pl telefonos ügyintézőként el tudsz helyezkedni. Persze nem egész napos lazsa az egész, de, ha épp nem egymás után jön be 80 hívás egy nap, akkor belefér, hogy lassabban kezelsz le egy hívást, két hívás között pepecselgetsz, elkalandozol agyban, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!