Ezt megtehetik velem a munkahelyen?
Diákként dolgozok egy gyorsétteremben. Ha nics forgalom, akkor a főnök hazaküld, és természetesen fizetést sem kapok az adott napra. Szerintem ez nem fair, hiszen én bemegyek dolgozni, arról nem én tehetek, ha nincs forgalom. Több furcsa dolog is van itt a munkahelyemen, de ez végleg kivágta nálam a biztosítékot.
Megtehetik, hogy csak így hazaküldenek egy műszakból?
sajnos igen, de nem törvényes, lesz még cifrább is.
Te is felmondhatsz.
Az ilyen palik sosem változnak( tapasztaltam ) így jobb lesz tőle hamar búcsút venni.
Teljesen szabályos, akkor az útépítő munkás is álldogáljon az esőben egész nap, mert ki kell fizetni?
A másik hogy senki sem kötelez arra hogy ott dolgozz, mondj fel és keress másik munkahelyet, menj egy csarnokba, gyárba.
Értem én, de akkor legalább hívnának fel, hogy ne menjek be dolgozni. Többször volt már, hogy bementem, és akkor közölték vele, hogy "ja amúgy tök feleslegesen jöttél be..."
Felomonadék én, csak sajnos a környéken nincs sok lehetőség, a pénz meg kell.
vagy mondd azt, hogy ok, akkor ez volt a legutolsó vagy be se menj.
Garantált , hogy ki fog rúgni, de az ilyenekért nem kár, mindenki megunja egy idő után (példának okáért te is.)
legelső voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!