Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A legtöbb munkahelyen miért...

A legtöbb munkahelyen miért képtelenek tolerálni ha valaki introvertált?

Figyelt kérdés
ha a munkáját elvégzi becsülettel és munkaügyben minden szükségeset megbeszél a kollegáival és feletteseivel akkor miért nem tudják tisztelni azt, hogy ő nem akar bratyizni és beszélgetni a többiekkel, egyedül akar kajálni, mert befelé forduló, magának való?
2022. szept. 3. 21:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
18%
Mert gyengíti a közösséget.
2022. szept. 3. 21:06
 2/13 anonim ***** válasza:
12%
Olyan munkát kell választani, ahol egyedül dolgozol.
2022. szept. 3. 21:07
 3/13 anonim ***** válasza:
11%
Elszáll a csapatszellem.
2022. szept. 3. 21:10
 4/13 anonim ***** válasza:
25%
ez ilyen falka dolog
2022. szept. 3. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:
25%
Mert sok helyen csapatban kell dolgozni.
2022. szept. 3. 21:18
 6/13 anonim ***** válasza:
13%
ha a munkáját elvégzi becsülettel és munkaügyben minden szükségeset megbeszél a kollegáival és feletteseivel
2022. szept. 3. 21:54
 7/13 anonim ***** válasza:
87%

Semmit nem tesz hozzá a munkához, ha vallakinek folyton jár a pofája. Csendesebben is lehet hatékonyan dolgozni.

Azt viszont látom, hogy legtöbben a nagy dumával a lustaságot próbálják leplezni. Feszt pofázik és közben semmivel sem halad, de kukorékolni tud, hogy senki semmit nem csinál!

2022. szept. 3. 22:58
 8/13 anonim ***** válasza:
84%
7 utolsóval egyet értek,énis dolgoztam már együtt ilyen emberrel,állándóan csak a pofája járt meg kb szidot mindenkikt de a munkája meg alig haladt.
2022. szept. 4. 11:53
 9/13 anonim ***** válasza:
88%
2: És ilyen munkát szerinted olyan pofonegyszerű találni? Ez most kábé olyan, mintha azt írnád, hogy a szegénységre az a megoldás, hogy gyors meg kell gazdagodni.
2022. szept. 4. 15:37
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

8: És ráadásul az ilyenek még szeretik azt is képzelni magukról, hogy miattuk megy a cég, ha felmondanának, bedőlne minden.

Amúgy én részben emiatt jöttem ki külföldre. Amióta itt élek, egyik helyen sem volt ilyen jellegű gondom. Volt hogy megjegyezték, hogy elég csendes vagyok, meg kérdezték, hogy minden oké-e, de sehol nem kezdtek ki. Úgyhogy ez a bánásmód inkább magyar, vagy legalábbis kelet-európai sajátosság lehet.

2022. szept. 4. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!