Az extrovertáltak munkahelyen titkon alacsonyabb rendűnek tartják a hallgatag, nem túl színes introvertáltakat?
Nem, csak akkor, ha a csöndes piszmogásával hátráltatja a csapatmunkát. Volt egy ilyen fickó nálunk, mindent inkább csinált maga, csak beszélni ne kelljen velünk. Ebből persze az lett, hogy minden kétszer vagy szarul lett megcsinálva. Egyszer le is kaptam, hogy mi a francot képzel, hogy dolgozzunk így mi?
Mindegy. Ilyen ne legyél. Az sosem baj, ha nincs közléskényszered. És az sem, ha nem bulizol a kollégáiddal. Én is kihagyom a csapatépítőket
Nem. Én a skála közepén vagyok, de inkább az introvertált oldalon és a tapasztalataim szerint általában pont az introvertáltabb emberek érzik azt, hogy ők értékesebbek és felsőbbrendűek az extrovertált társaiknál.
Seggfejek mindenféle személyiségtípusból vannak, aki normális, az tiszteli a másikat akkor is, ha különböznek. Az én munkahelyemen túlnyomórészt normális emberek dolgoznak, nem néz le senki senkit csak azért, mert más.
Én azt figyeltem meg, hogy az extrovertáltak tiszteletét ki kell “vívni”, míg az introvertáltak képesek csak amiatt tisztelni és emberszámba venni mert ember vagy. Az introvertáltak alapból jót feltételeznek rólad és a véleményüket leronthatod cselekedeteiddel. Az extrovertáltak indulásból lenéznek, senkinek tartanak, és fel kell tornáznod magad a szemükbe, bizonygatnod kell mennyire értékes vagy.
Leginkább emiatt rühellem az extrovertáltakat, mert szerintük alapból nem jár ki a tisztelet, még a rendes embereknek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!