Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Alig bírok emberek közt lenni...

Alig bírok emberek közt lenni milyen munka lenne jó nekem?

Figyelt kérdés
Régi munka helyemnen egy nagy szállodába gondnok voltam 3 évig, és sok olyan takarítóval kellet dolgoznom akiknek a 8 osztály se volt meg,sok volt a lopás de a veszekedés piszkálódás még több.Ekkor még aszt hittem a közeggel vannak gondok.Elmentem reggeliztető pincérnek elején nagyon jó volt úgy 7 hónapig ,élveztem jó volt megváltás volt de újra kényelmetlenül érzem magam mert itt meg a beszólogatás megy,amit azért tudok kezelni de egy idő után rohadt fárasztó és arra gondoltam jó oké csinálom egy ideig és jobb helyet találok ennél is ahol nem kell kollegákal egész nap lennem. Ezért elkezdtem a jogsit .Sofőr esetleh taxis ,vagy nem is tudom mit kéne .mit tennétek a helyemben esetleg menjek pincérnek egy másik helyre ahol hozzám jobban paszoló társaság van itt a kollegáim normálisak de nem tudok velük dlbeszélgetni hü..én érzem magam itt és kényelmetlenűl.

2017. dec. 28. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mehetsz kamionozni, mozdonyt vezetni, ott alig találkozol emberekkel.
2017. dec. 28. 20:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Bárhova mész, mindenhol lesznek hülye, rosszindulatú, kiállhatatlan emberek. Menj erdésznek, vadőrnek, halásznak. Ott is állatokkal leszel körbevéve, de ők nem fognak beszólni.
2017. dec. 28. 20:41
 3/12 A kérdező kommentje:
Mozdonyra gondoltam én is de félnék vezetni .
2017. dec. 28. 20:42
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyéni vállalkozó! Én se szerettem, hogy kényszerből fosnom kellett a szót, csak mert össze voltam zárva a munkatársaimmal és ha csöndben dolgoztam akkor bunkónak tartottak, meg nagyképűnek. Mondjuk alapból azért mentem oda dolgozni, hogy legyen kis kezdőtőkém a vállalkozásom beindításához. Amint összejött, ott is hagytam a gyárat egyből. Így a legjobb.
2017. dec. 28. 20:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Tudom erre is gondoltam ,hogy mindenhol vannak rosszindulatúak .mi a legjobb ezek ellen?
2017. dec. 28. 20:43
 6/12 A kérdező kommentje:
Válalkozás is érdekel egyébként 26 éves vagyok és hobbim az önfejlesztés
2017. dec. 28. 20:44
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Vállalkozóként meg a vevők fognak beszólni. És nekik még csak vissza se szólhatsz, mert akkor másnál költi el a pénzét.
2017. dec. 28. 20:46
 8/12 anonim ***** válasza:
Író, így önfejlesztőkönyvet írhatnál.
2017. dec. 28. 20:49
 9/12 A kérdező kommentje:
Jó ötlet az irás más is mondta ,és fejlődök az önfejlesztésbe ,spiritualitásba pszhiológiába,munkahelyemen is alkalmazom a tanultakat de egyenlőre nem vagyok elég hiteles hozzá mert nem értem el az álmaimat
2017. dec. 28. 20:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Tanulj meg emberek kozott lenni ha akkor onfejleszto magus vagy.
2017. dec. 28. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!