Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Alig bírok emberek közt lenni...

Alig bírok emberek közt lenni milyen munka lenne jó nekem?

Figyelt kérdés
Régi munka helyemnen egy nagy szállodába gondnok voltam 3 évig, és sok olyan takarítóval kellet dolgoznom akiknek a 8 osztály se volt meg,sok volt a lopás de a veszekedés piszkálódás még több.Ekkor még aszt hittem a közeggel vannak gondok.Elmentem reggeliztető pincérnek elején nagyon jó volt úgy 7 hónapig ,élveztem jó volt megváltás volt de újra kényelmetlenül érzem magam mert itt meg a beszólogatás megy,amit azért tudok kezelni de egy idő után rohadt fárasztó és arra gondoltam jó oké csinálom egy ideig és jobb helyet találok ennél is ahol nem kell kollegákal egész nap lennem. Ezért elkezdtem a jogsit .Sofőr esetleh taxis ,vagy nem is tudom mit kéne .mit tennétek a helyemben esetleg menjek pincérnek egy másik helyre ahol hozzám jobban paszoló társaság van itt a kollegáim normálisak de nem tudok velük dlbeszélgetni hü..én érzem magam itt és kényelmetlenűl.

2017. dec. 28. 20:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mindig kel valami célt kitüzni magad elé persze ha 10-böl 5 beteg szt el is kel hagyni mert hosszú betegséget is okoz .
2017. dec. 28. 22:27
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Apám nagyon szűkszavú, társaságkerülő ember, ő asztalosként jól érzi magát. De egyéni vállalkozó, magában dolgozik hátul a műhelyében.
2017. dec. 31. 03:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!