Milyen emberek akik képesek voltak emiatt kirugatni?
"Mert a teljesítmény rovására megy, ha nem kommunikálnak egymással, nincsenek jóban...."
- Olvass vissza: a teljesítményével semmi gond nem volt.
Én is rendszeresen ettől szorongok,hogy ezért rúgnak ki.
Engem is cseszegetett már főnök azért,hogy szólaljak meg.
De ha egyszer rohadtul semmi energiám meg kedvem nincs bájologni?
Húzzam le magam a budin az elkövetkező 30 évre?
Annyira szar,hogy az emberek 2022-ben képtelenek felfogni,hogy mindenki más.
Én azért megkértem volna a mélyen tisztelt főnököt, hogy magyarázza már el, de tisztán és érthetően, hogy a munkára mégis milyen negatív kihatással van az, hogy nem trécselgetek meg nem számolok be a magánéleti dolgaimről. Talán speciális számítógépek vannak, amiket a pletyka hajt?
Én azt hittem, hogy a jó csapatjátékos azt jelenti, hogy jól elvégzi munka ráeső részét, nem morzsolódik le, és a munkával kapcsolatban lekommunikálja azt, ami szükséges.
Irodai környezetben pláne jobb hogy megszabadultál a mérgező légkörtől.
Sok minden fontos, elsőnek az hogy elfogadjuk a másikat. Amit veled nem tudtak meglépni. Számukra te vagy a kakukk tojás, de neked ez a jobb így.
Persze meló kell ezt értem, de gyomor görccsel járni dolgozni hosszú távon totálisan tönkretesz.
Egy manipulátor sok mindent tönkre tud tenni. Azt hiszi bent hogy csak az emberekkel játszik, pedig a hatékonyságot 40-60% -al is visszaveti egy irodai környezetben. Valószínűleg ott is volt egy, csak még nem láttad át.
Hú akkor leírom a tavalyi dolgokat.Sőt ez egy kormányhivatalban történt gyámhivatali osztályon.
Akkor a következő:
fél éves próbaidő... nekem van egy gyerekem, akit az apjával felváltva nevelünk, mert nem vagyunk együtt, nem ez a lényeg- én albérletben
1. Főnök behív (aki amúgy férfi...): Gizi, hamarosan lejár a próbaideje , 2 hét múlva...
Én: igen osztályvezető úr., tudok róla, és szerettem volna érdeklődni, hogyan tovább, mert eddig nem szóltak, hogy gond lenne e munkámmal, kivéve, hogy a margók 2(!) milliméterrel kicsit jobbra vannak húzva
Főnök: Igen, erről én is tudok, mert sokszor hallottam!
Én: Szeretném Öntől megkérdezni, mire számítsak, mert ha nem lesz a továbbiakban munkalehetőség, akkor intézkednem kell.
Főnök: Bavallom Gizi, magától többet vártam, mégis csak 2 diplomával lett ide felvéve. Azt én tudom, hogy nincs közig.alapvizsgája és az osztály sokaszor belebukott már ebbe, dehát tudja, van az imprinting..
Én: Igen, osztályvezető úr, tudom.
Főnök: Senki se tiltotta meg magának, hogy a törvényt olvasgassa és a fél év alatt elvártam volna azt a szintet, amit Gabrielláék adnak itt nekem már 4 (!) év alatt.
Osztályt behívja: 10 fős csapat
Akkor most szeretném Gabiék munkáját megdicsírni. Gizitől pedig megválunk, mert nem idevaló.. (ezt így mindenki előtt)
Ezen valahol jót is lehet nevetni, lehetne, ha egy olyan megye olyan városában történt volna, ahol az ember 2 hét alatt talált volna munkát. Nem ez történt... ha a gyerekem apjával nem maradtam volna meg egy normál emberi viszonyban, mehettem volna utcára. 1 hónap múlva találtam munkát és kerestem másik albérletet. A végén a főnök gálánsan odavágta: tudom, hogy szar ez, na...
És igen... itt is sok manipulátor volt...Nem is folytatom.. Tudom, jó kis regény, de még mindig fáj, ami volt.. jah és sztem oda se akarnak állandót felvenni. Itt pedig baj volt ha beszélgettem, baj, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!