Aki utálja a munkahelyét, de még évekig nem tud váltani, az hogy motiválja magát minden nap?
Figyelt kérdés
Most inkább a munkakörre, körülményekre és a fizetésre gondolok, mert ha valaki a társaság miatt utálja a munkahelyét, akkor még át tud menni egy másik hasonló helyre. De ugyanannál a munkakörnél a társaságot leszámítva nagyjábül hasonlóak a körülmények és az elvégezendő feladatok mindenhol.2022. szept. 4. 18:12
21/24 anonim válasza:
Az ugyanúgy munka. Nemrég egy néztem egy videót amiben valaki elmesélte mennyi időt tölt ezzel egy nap (a true crimehoz hasonló témában, tehát online kutatómunka, felkészülés, felvétel, vágás), hát kb többet mint én a munkahelyemen. Az meg elég bizonytalan hogy ki tud belőle megélni. Viszont amennyire meg tudom ítélni, egyre kevesebb pénzt kell belefektetni ebbe, mert kb egy mezei telefonnal fel lehet már venni olyan minőségben, ami nézhető.
23/24 anonim válasza:
Miért akarod külön választani az angol és a magyar csatornát?
Én is demotivalt vagyok. Van egy kisfiam így nem mondhatok fel és tervezzük a következő babát is.
Túl okosnak érzem magam a monoton munkához. Ha tanulnék pszichiáter lennék. Viszont nekem a családalapítás fontosabb volt így a karrier majd később. Remélem el fog jönni az a pont az életemben mikor jelentkezhetek az egyetemre.
Addig pedig valami kreatív dologgal szeretnék foglalkozni. Halmozódnak itthon az ékszerek amiket készítek. Pl kézzel festett medál. De ilyen gazdasági helyzetben nincs is kedvem elkezdeni építgetni ezt a vállalkozást. Marad az egyhangú munka ....
24/24 anonim válasza:
15ös, ezekkel a szakmákkal munkát találni is nehéz nem hogy jó fizuért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!