Aki utálja a munkahelyét, de még évekig nem tud váltani, az hogy motiválja magát minden nap?
Figyelt kérdés
Most inkább a munkakörre, körülményekre és a fizetésre gondolok, mert ha valaki a társaság miatt utálja a munkahelyét, akkor még át tud menni egy másik hasonló helyre. De ugyanannál a munkakörnél a társaságot leszámítva nagyjábül hasonlóak a körülmények és az elvégezendő feladatok mindenhol.2022. szept. 4. 18:12
11/24 A kérdező kommentje:
#7: Amúgy komolyan kérdezem. Titeket ez tényleg motivál? Mert én ezzel pont úgy vagyok, hogy annak, hogy felváltva dolgozok és alszok, a kettő között meg eszek és nem fűtetlen lakásan alszom, de semmi másra nincsen időm/energiám/pénzem (és elenleg még nem tudok váltani), az kib.szott egyhangú. Én nem akarok így élni. Az, hogy vehetek kaját és kifizethetem a rezsit, az számomra pont hogy demotiváló. Akkor már inkább öngyilkos leszek, és jobban jártam, legalább nem kell dolgoznom.
2022. szept. 4. 21:13
12/24 anonim válasza:
Külföldi munkák esetleg? Van több is, ami bizonytalabb nyelvtudással is mehet: komissziózás, gyártósor, mosogatás, hotel takarítás, stb.?
13/24 A kérdező kommentje:
Angolul tudok, azzal nincsen baj. Én egyébként nagyon szívesen költöznék külföldre, tervezek is valamikor, de nem mostanában. A legfőbb okom, hogy mivel apám nemrég nagyon durván átb.szott, jelenleg még annyi pénzem sincs, hogy normális kaját vegyek magamnak. De ez rövid időn belül remélhetőleg rendeződik. Mindenesetre megtakarításom akkor se lesz még. A másik, és fontosabb ok, hogy jelenleg nem vagyok olyan élethelyzetben. Párommal éppen most vagyunk egy lakásfelújításos projektben, oda fogunk majd költzöni, ha kész lesz, most lett közös kicicánk is. És ő nem igazán szeretne külföldre költözni.
2022. szept. 4. 21:51
14/24 anonim válasza:
Gondolkodom én is, hogy ha egyszer váltok, akkor megpróbálkoznék egy rokon munkakörrel a mostani helyett. Egyelőre az motivál, hogy elvileg egy kb fél év múlva megszabadulok a mostani mumus munkámtól, akkor végre kivehetem majd az összegyűlt szabikat. Persze ki tudja utána mi lesz helyette.
15/24 anonim válasza:
Menj el tanulni. Én is mindig gondolkodok mit kellene tanulnom. Van egészségügyi diplomám, tb és berszamfejto okj, gyógypedagógiara vagy tanitora jelentkezek februárban. Még nem találtam meg az igazi munkám.
16/24 A kérdező kommentje:
Ez megint nem a kérdésre válasz. Még ha holnap be is iratkoznék valami suliba, akkor se tudnék két nap múlva váltani... A tanulás idő.
De nem is szeretnék tanulni. Legalábbis nem a hagyományos értelmben vett tanulást. Amivel szeretnék foglalkozni, oda nem kell "tanulni" (fejlődni igen, de az már más).
2022. szept. 5. 14:29
17/24 anonim válasza:
Mi az, amivel szeretnél foglalkozni?
18/24 A kérdező kommentje:
A kérdés szempomtjából lényegtelen. Csak jönnének a bunkók, hogy "az nem is rendes munka". Én élvezném csinálni, nem lenne főnököm, és még pénzt keresni is lehetne vele, szóval nem érdekel a véleményük.
2022. szept. 5. 16:40
19/24 anonim válasza:
Én most már egyre kíváncsibb vagyok, úgy is, hogy nincs köze a kérdéshez. :)
20/24 A kérdező kommentje:
Jólvan, leírom, de akkor ti hárítjátok el a boomereket, akik jönnek pampogni, hogy ki kéne mennem inkább a mezőre kapálni és stb. :D
Youtube. Idővel majd 3 csatornát is szeretnék, abból 2-höz kifejezetten jó és drága dolgok kellenek, szóval azokat majd mindenképpen később. Az a 2 az mindkettő gameplay csatorna (Sims), egy magyarul, egy angolul. A harmadik, amin jelenleg dolgozom, és amit először szeretnék, az true crime (magyarul).
2022. szept. 5. 18:20
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!