Ezek alapján bejövök a csapatvezetőmnek vagy túlgondolom?
Remélem inkább túlgondolásról van szó.
Nagyon sokat néz, viszont elég bambulós fajta. Egyszer viszont volt, hogy egymással szemben ültünk és mosolyogva bámult, el is fordítottam a fejemet mikor visszanéztem még mindig bámult.. nagyon kellemetlen.
Amikor magyaráz nagyon közel ül, meg indokolatlanul vagy maga mellé hív, hogy nézzem mit csinál, vagy jön, leül mellém, magyaráz, közben az egeret is elveszi. De másokhoz is elég közel szokott ülni de úgy látom talán nem ennyire. Volt hogy odaült kolleganőm és közém, én épp csináltam a dolgom, hallgatom a zenét egyszer csak megsimítja a karom és elkezd a tetkómról kérdezni.
Van amikor chaten is írok valamit egyből ugrik, hogy segítsen. De volt egy időszak amikor konkrétan team meetingen nem nézett rám egyszer sem, kihagyott beszélgetésekből, alig írt vissza bármire amit írtam (természetesen munkaügyre). Egyszer volt nagy csapatos meeting is, ott mellettem ült le de vmi gondja volt a székével aztán felpattant, mondván “ez egy jel” és elült jó messzire.
Na de mostmár megint nem az ignorálós korszakában van hanem a “közeledős” vagy közvetlen.
Hamarosan átszervezik a csapatokat is, és rákérdeztem, tud-e erről bármit és nagyon feszült lett ,lényegében egy feladat és a csapatátszervezés kapcsán kijelentette hogy “egyelőre még az én csapatomban vagy , és ő úgy tartja jónak h stb stb (feladattal kapcs monolog)
Azért a sztorihoz hozzáteszem egyikunk sem szingli.Én nem feltétlen gondolom hogy bejövök neki mert elég érdekes figura, de érdekelne, hogy ez külső szemmel hogy jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!