Szerintetek túlgondolom, vagy tényleg ez történik?
Van egy olyan érzésem, hogy az osztálytársam valamikor meg akar majd verni.
Tesi órán amikor focizunk, általában mindig én vagyok a kapus, van egy taktikám amivel nehezen lehet nekem gólt rúgni.
Na ez az osztálytársam ilyen tank felépítésű, 100 kiló, és könnyen felkapja a vizet.
Sokszor próbál fellökni, kirúgni a kezemből a labdát, rámugorni, szidja a fejemet ezerrel, mindenkire rányomul, odaszorítja a másikat a falhoz, majdnem felborít mindenkit.
Rátapos a kezemre és még direkt meg is huzigálja rajta a lábát.
Van nekem egy olyan érzésem, mintha nem kedvelne engem, mert néha olyan furán viselkedik más órákon is.
Alapvetően én reálisan gondolkodom, úgyhogy lehet túlreagálom, de nem szeretném ha megverne, úgyhogy jobb felkészültnek lenni ezekben a helyzetekben, nem?
Idősebb vagyok nála, én is ilyen tank felépítésű vagyok, viszont én nagyon jámbor, nehezen lehet engem felidegesíteni, ami szerintem nem rossz tulajdonság.
El tudnék bújni mögötte, egy fejjel magasabb nálam.
Ti mit gondoltok, van okom az aggodalomra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!