Melyiket választanátok? 80E béremelés zsebbe nulla papírral vagy bruttó 50.000 de lepapírozva?
Figyelt kérdés
Két opció van. A főnöm megemeli a bért, de papíron a szerződésen marad minden a régiben. A 80E/hó azt zsebbe adja.
A másik opció hogy megemeli a bért bruttó 50E ft-tal de ezt le is papírozzuk és szerződést módosítunk.
Melyik legyen?
Nem vagyok naiv, az első opcióval az a gond hogy semmiféle nyoma nincs papíron így ha mégsem emel, mehetek a sóhivatalba panaszkodni. vagy emel és adja pár hónapig, aztán pár hónap múlva „elfelejti“ odaadni, akkor mi van?
Míg ha szerződésbe vesszük, akkor oda kell adnia.
2022. aug. 29. 09:48
11/27 anonim válasza:
#10 A k.rva anyját! És még van pofája a bizalommal takarózni! Remélem, hamar sikerül találnod jobb melóhelyet, ahol megbecsülnek!
12/27 anonim válasza:
Majd felvesznek más alapitvanyhoz...
14/27 A kérdező kommentje:
mi alapján? bizonyíték? A puszta szavam? Kiröhögnek.
2022. aug. 29. 17:18
15/27 anonim válasza:
Én is a második opciót választottam volna,mert az a biztos,ami le van papirozva. Hatalmas troger a főnököd, remélem mindent,ami bizonyítja ezt a tisztességtelen ajánlatot és ami azt követte,lementetted/ rögzítetted. Ezt jogi útra kell terelni,amint lehet. Így nem bánunk egy dolgozóval. Nagyon sajnálom,ami történt,ez nemcsak nettó rohadékság, hanem jogellenes is. Kitartás, remélem jól fogsz kijönni belőle és mielőbb találsz egy korrektebb munkahelyet.
16/27 anonim válasza:
értelmes ember az elsőt választaná.. és van a gyakoris..
17/27 anonim válasza:
Lattam már pár értelmes embert pofára esni miutan az elsot választotta hosszú távra...
18/27 anonim válasza:
Aha, 80k zsebbe, írásos bizonyíték nélkül,amit bármikor 'elfelejthetnek' kifizetni és hiába mondod, hogy "de hát megígértétek, beszéltünk róla!" , jön a válasz: "nem emlékszem rá, bizonyítsd" - emberünk meg meg van lőve. Munkahelyen a puszta szónak nem szabad hinni.
19/27 anonim válasza:
Talan jobb is hogy megszabadultal ettol a f*sztol
20/27 anonim válasza:
1. vagyok, kár hogy nem hallgattál rám. Becsületeskedésből nem lehet megélni. Itt meg mindenki adja az álszent tanácsokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!