Hogy mernek az emberek káromkodni?
Figyelt kérdés
Anya, apa nekem tiltotta még a francba, istenit, kifordul a belem szókat is. Most bekerültem munkahelyre diplomások közt is hallok bmeg, k.életbe, picsába, rohadt életbe stb. Anyukám ha azt mondtam francba már azt mondta öngyilkos lesz, nem azért nevelt ilyen undorítóan beszéljek. Még legnagyobb idegeségben sem szabad csúnyán beszélni nekem ezt tanították. Meg felnőtt diplomás családos emberektől hallok cs 25F2022. aug. 28. 09:01
31/40 anonim válasza:
"Hát még nem is csókolóztam 25 évesen"
Ezt tudtuk anélkül is, hogy mondtad volna. :D
32/40 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták a szüleim akkor sem szabad káromkodni ha valamink nagyon fáj uralkodni uralkodni az érzéseinken nekem ezt tanítják ezért csodálkoztam, hogy fájdalom esetén káromkodnak az emberek. Kisgyerek mellett hogy mernek?
2022. aug. 28. 15:09
33/40 anonim válasza:
Ettől mászok falra, hogy úristen kisgyerekek előtt... A gyerekek nem ártatlan kis angyalkák akiket óvni kell a csúnya világ minden mocskától, hanem ugyanolyan emberek mint mi. Meg kell nekik tanítani hogy a bmeg nem kötőszó, de ha néha kicsúszik az oké.
34/40 A kérdező kommentje:
Engem angyali jófiúnak neveltek, nincs saját vélenyem, ha kiállok az igazamért egyből feleselek, megvernek ezzel fenyegetnek. Meg a kistesómat is angyalnak nevelik ő is szűz lesz 25 évesen.
2022. aug. 28. 15:27
37/40 A kérdező kommentje:
Pedig igaziból így van. Csak furcsáltam ,hogy káromkodnak az emberek.
2022. aug. 28. 16:43
38/40 anonim válasza:
Fú utolsó téged milyen szektából szalajtottak?
39/40 anonim válasza:
Azt a k.urva 😂 Nagyon gyász szüleid vannak, sajnálom. Szerencsére az én szüleim normálisak. Nyilván gyerekként rám szóltak, hogy ne beszéljek csúnyán, de amikor már nagyobb, felnőtt lettem, nem szólnak. Mi az, hogy én hogy merek káromkodni? Ez nem merés kérdése.
A szüleidnek nem szabadott volna szaporodni :(
Amúgy nem Petinek hívnak? Egyszer randizgattak egy Petivel, akinek a szülei szintén nem szerették a csúnya beszédet.
40/40 anonim válasza:
Minden egyes ismerősöm beszél csúnyán. Mindegyik. Kivétel nélkül. (Oké gyerekek nem, mondjuk úgy 15+). Nagyon alap. Van aki csak néha, van aki többször. Mindenki. Ez a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!