Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A körülöttem levő emberek...

A körülöttem levő emberek mindig csak káromkodnak :- ( Mit tegyek, hogy ne tudjam ezeket meghallani?

Figyelt kérdés
A párom,akivel 2 és fél éve együtt vagyok és a családja borzalmasan beszélnek és sokszor inkább nem is reagálok a párom szavaira.Anyyukám is rákkapott a csúnyabeszédre és a hugom is folyamatosan ilyen szavakat használ.Mindenki kedves szeretne lenni velem,de a multkor már inkább csak elmentem itthonrol és elmentem egyedül a városba mert már nem bírtam tovább ezt hallgatni :-( Az utcán pedig még több ilyet halllottam. Mi a véleménnyetek erről? Vagy lehet hogy csak én túlzom el?

2013. nov. 18. 12:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Én is káromkodok mindig, ezzel szerintem semmi baj nincs, b@zmeg.
2013. nov. 18. 12:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Hm..:-( hát jó,szomorú hogy erre halad ez a generáció
2013. nov. 18. 13:01
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

Az orosz a legkáromkodóbb nemzet utána a magyar.

A vallásos országokban nem káromkodnak pl. Olo Spo

Majd megszokod.

2013. nov. 18. 13:02
 4/11 anonim ***** válasza:

én is káromkodom de nem sürün és nem oylan durván ami sérti a fülem. amiröl te irsz sztem a durva este lehet azt én sem birom. de szerencsére nincsenek ilyenek a társaságomban.

valamiért vonzod öket.

2013. nov. 18. 13:20
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ha ilyet meghallok a környezetemben és ha az illető nem kontrollálja magát, simán megmondom a szemébe, hogy legyen szives ... fékezze magát.
2013. nov. 18. 13:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Irigylem a problemad :)

Jobb ha megszokod :D

2013. nov. 18. 13:57
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem nem értitek,a barátom öccsei minden második szava vagy baz*meg vagy ge*i v ri*anc és a barátom is folyton átveszi ezt tőlük,ha meg nem tud mit mondani akkor csak elkezd valamire káromkodni,anyunak a kedvenc mondata az h menj a pi**ába és mindenre ezt mondja :-S szerintem a ti fületeket is sértené ez.Aki pedig büszke arra h ennyit tud magyarul mint pl a párom öccsei,az szégyen.
2013. nov. 18. 14:25
 8/11 A kérdező kommentje:
A multkor azt mondta az öccse a páromnak h haljál meg te cigányy ge*i,a párom meg durvábbakkal bombázta.A végén meg már hajszálon mult h elszabaduljanak az indulatok :-( és közben végig nevettek h ki hogyan fog meghalni,ez nem normális
2013. nov. 18. 14:31
 9/11 anonim ***** válasza:
Menj el apacanak a g cibe :$
2013. nov. 18. 16:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja hogy ez nektek normális? Hát..oké :D nem szóltam...
2013. nov. 19. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!