Hogy mernek az emberek káromkodni?
Figyelt kérdés
Anya, apa nekem tiltotta még a francba, istenit, kifordul a belem szókat is. Most bekerültem munkahelyre diplomások közt is hallok bmeg, k.életbe, picsába, rohadt életbe stb. Anyukám ha azt mondtam francba már azt mondta öngyilkos lesz, nem azért nevelt ilyen undorítóan beszéljek. Még legnagyobb idegeségben sem szabad csúnyán beszélni nekem ezt tanították. Meg felnőtt diplomás családos emberektől hallok cs 25F2022. aug. 28. 09:01
1/40 anonim válasza:
Hát az anyád durvábban mondott úgy tűnik.
3/40 anonim válasza:
Akkor tőlem nem tudom mit kapna anyukád…
4/40 anonim válasza:
Népünk vezére-, és csapata mindig megadja az ehhez szükséges alaphangot, a mocskosszájú Zsóóóótival az élen, tehát van minta.
5/40 A kérdező kommentje:
Csak durva családos emberek bmegelnek. Anyukám egy francba szótol gyomoridege van. Apám is ettől fél ,ha barátnőm lesz mit fog szólni ,ha az francba szóval káromkodok.
2022. aug. 28. 09:12
6/40 anonim válasza:
Mi köze a diplomához a káromkodásnak? Mi köze egyáltalán az intellektushoz?
Attól, hogy valaki színesebben fejezi ki magát és néha kicsúszik egy bzmeg vagy épp egy trágár szóval nyomatékosít, nem lesz kevesebb.
Anyád meg egy manipulatív hisztis picsa.
7/40 anonim válasza:
Az, hogy mit társítasz a káromkodáshoz, tanult értékrend kérdése. Neked azért borzasztó, mert anyukád így nevelt. Engem máshogy neveltek, nekem ez nem annyira nagy ügy.
8/40 A kérdező kommentje:
Igen, csak arra tanított soha az életben nem szabad káromkodni, soha még egy istenit, soha egy francba, ég a belem stb. Soha nem szabad ilyen szavakat kimondani, meg többnek kisgyereke is van, hallottam gyerek mellett csúnyán beszélni rosszul is lettem.
2022. aug. 28. 09:20
9/40 anonim válasza:
Szerintem anyukádnak komoly traumája lehet, verhették kiskorában miközben az illető káromkodott, vagy ilyesmi. Más az, hogy valakinek bántja a fülét mert úgy gondolja hogy gusztustalan és illetlen, és más az ha fizikailag rosszul van egy frusztrációt kifejező szótól.
10/40 A kérdező kommentje:
Apukám is tiltja , még a baker szót is mert szerinte.az is csúnya. Volt hogy elestem mondtam egy k. Életbe erre ő ha így folytatod még fel is verlek. Meg megint felöklek.
2022. aug. 28. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!