Más introvertáltnak is probléma ez, és hogy tudja kezelni?
dolgozom egy munkahelyen, nem irodában, és a munkát nagyon szeretem, de mentálisan teljesen kikészít és lehúz hogy a kollegák végig dumálják a 8 órát ráadásul hangosan és "viccelődnek" primitív dolgokon utána pedig hangosan röhögnek ezen. aztán kényszeresen velem is beszélgetni akarnak meg rólam kérdezgetnek és nem foglalkoznak vele hogy én ezt nem szeretném és magamról sem szeretek beszélni ezért meg beszólogatnak meg a hátam mögött rajtam röhögnek.
egyszerűen már azon gondolkodom, hogy felmondok, mert minden nap a 8 óra után olyan vagyok mint egy élőhalott és nem a munka miatt de attól félek ez más munkahelyen sem lenne jobb.
aki volt ilyen helyzetben írja meg legyen szíves hogy lehet ezt megoldani introvertálként, van-e erre bármilyen megoldás?
Én nem tudom miert lett mostanság ekkora negatív dolog hogy az emberek beszélgetnek EGYMÁSSAL és szólnak EGYMÁSHOZ.
Az más kérdés hogy mennyire tudsz azonosulni a beszéd témájával..de akkor is miért kéne úgy lenni mint vlmi robot..még akkor is ha pénzt mész keresni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!