Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Más introvertáltnak is problém...

Más introvertáltnak is probléma ez, és hogy tudja kezelni?

Figyelt kérdés

dolgozom egy munkahelyen, nem irodában, és a munkát nagyon szeretem, de mentálisan teljesen kikészít és lehúz hogy a kollegák végig dumálják a 8 órát ráadásul hangosan és "viccelődnek" primitív dolgokon utána pedig hangosan röhögnek ezen. aztán kényszeresen velem is beszélgetni akarnak meg rólam kérdezgetnek és nem foglalkoznak vele hogy én ezt nem szeretném és magamról sem szeretek beszélni ezért meg beszólogatnak meg a hátam mögött rajtam röhögnek.

egyszerűen már azon gondolkodom, hogy felmondok, mert minden nap a 8 óra után olyan vagyok mint egy élőhalott és nem a munka miatt de attól félek ez más munkahelyen sem lenne jobb.

aki volt ilyen helyzetben írja meg legyen szíves hogy lehet ezt megoldani introvertálként, van-e erre bármilyen megoldás?

2022. aug. 27. 12:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Legyen rajtad fejhallgató, ha a munkában nem hátráltat. Úgy csinálhatsz, mintha nem hallanád őket.
2022. aug. 27. 19:49
 12/16 A kérdező kommentje:
nem lehet fejhallgató rajtam, sőt headset, füldugó sem mert balesetveszélyes. írtam, hogy NEM iroda. épp ez a baj, hogy kénytelen vagyok hallgatni a pofázásukat és ordítva röhögésüket egész nap
2022. aug. 27. 20:01
 13/16 anonim ***** válasza:
76%
Èn simmán átnézek rajtuk nem értik hogy,le fárasztanak és pénzt keresni járok be.Ezért ki is beszélnek rendesen nem értk hogy, semmi közöm hozájuk és nekem szenvedés meg energia pocsékolás a duma.Azt hiszik a két szép szemük miatt hobibol rájuk áldozom a szabadidömet nem a szerzödés miatt járok csak be hanem miattuk.
2022. aug. 27. 20:16
 14/16 anonim ***** válasza:
15%
Nem. Introvertált vagyok, nem mentálisan beteg.
2022. aug. 28. 08:46
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
#9-es válaszolóval egy véleményen vagyok, a helyzet nagyjából ugyanez
2022. aug. 28. 15:25
 16/16 anonim ***** válasza:
14%

Én nem tudom miert lett mostanság ekkora negatív dolog hogy az emberek beszélgetnek EGYMÁSSAL és szólnak EGYMÁSHOZ.

Az más kérdés hogy mennyire tudsz azonosulni a beszéd témájával..de akkor is miért kéne úgy lenni mint vlmi robot..még akkor is ha pénzt mész keresni

2022. aug. 31. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!