Miért olyan nagy baj ha valaki otthonülős?
Mert az emberek agy része képtelen elfogadni, ha valaki másképp gondolkodik, mint ők.
Én is otthonülős és magamnak való vagyok inkább és én is mindenkitől megkapom, hogy ez nem normális dolog, meg hogy ha nem élem ki magam most, majd később bánni fogom...Persze, egész életemben utáltam az embereket, a tömeget, majd biztos 40 éves családanyaként fogok egy nap arra kelni, hogy "Hmmm, olyan jó lenne valami tuctuc zenére idétlenül táncikálni, miközben egy tucat részeg, betépett ember csápol az aurámban ://"...
20l
Köszi a válaszokat, ment a zöld kéz.:) Eszemben sincs változni, hosszú évekig zavart hogy ilyen vagyok, de aztán rájöttem hogy én így vagyok boldog, akik a legfontosabbak nekem azok így szeretnek, és csodabogár sem vagyok, rengeteg introvertált ember van még rajtam kívül.
Csak azt nem értem hogy miért kellene mindenkinek nagyszájúnak és pörgősnek lenni, hogy miért nem tudja elfogadni a többség, hogy mi így vagyunk boldogok.
kapaszkodj meg: én még utazni/nyaralni/kirándulni sem szeretek. többnyire nyűgöt jelent az összepakolás, az odajutás, és 100%, hogy nem azt a kényelmet kapom, ami az otthonomban van.
számomra a világ vége a városom határa (megyeszékhely).
a bulizással, éjszakázással hasonlóképpen vagyok. nem szeretek kimaradozni, este 8-kor már itthon szeretek lenni.
nem vagyok túl divatos, tudom:)
Kicsit régi kérdés.
De am én is otthonülős introvertált vagyok. Ezért is találtam ki munkahelyen egy kamu kapcsolatot, hogy hagyjanak békén. Már többen is rám akartak mászni.
Köszönöm én tudok magamnak elfoglaltságot csinálni ha akarok. Ha meg elakarok menni valahová majd elmegyek egyedül.
Már voltam pl Svájcban meg Olaszországban is egyedül.
Nem nagy szám. És ez nem is fog megváltozni.
Soha nem értetem azokat az embereket akinek egy sereg kell, hogy moziban megnéznek egy filmet. Odamész megveszed a jegyet, beülsz megnézed a filmet, kijössz hazamész na bumm.
Ha nekem foglalkoznom kéne valaki mással meg, hogy az megjegyzi, hogy ezt és ezt kéne csinálni. Nos nem lenne jó vége. Így inkább egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!