Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ahol sok nő dolgozik egy...

Ahol sok nő dolgozik egy helyen, miért alakul ki fúrás, szurkálódás?

Figyelt kérdés

Én sokkal jobban szeretek férfiakkal dolgozni, mert sokkal kevésbé jellemző náluk a fúrás.

Volt munkahely, terület, amit a nők miatt hagytam ott, mert elviselhetetlenül viselkednek.

Általában féltékenyek rám,hogy 3 gyerek után is sokat adok magamra, nem tunyultam el.Tudok öltözködni, járok sportolni.

Nem tudom,hogy miért elvárás,egy anyukától,hogy úgy nézzen ki, mint egy leszbikus.Férfias haj, bő farmer, kapucnis felső...stb.Nem is értem,hogy munkahelyen miért öltözködik valaki ilyen slamposak.

A pénz meg nem kérdés, mert multi, diplomás munkakör és messze átlag feletti bér.

2022. aug. 25. 18:35
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
100%

Ez lehet általános hétköznapi irigység.

Aztán a szokásos szaporodási ösztön hajtotta versengés.

A férfiak meg szexuális örömszerzés reményében eleve kedvesebbek. :))

2022. aug. 26. 15:21
 32/32 anonim ***** válasza:
20%
A férfiaknak nincs idejük veszekedni mert energia pocsékolás ha nem birják egymást nem dumálnak azt kész.A nőknek igen sok energiájuk van én sokszor elfáradok ha láttom valaki 8 órába csak dumál szerintem ez már betegség.A férfiak a világot akkarják megérteni a nők meg azt aki melletük dolgozik.Szerintem a nőkel az baj nem értik mennyire törékeny az élet ma még beszélgetsz holnap ki rughatnak vagy csak más helyen kel élned.
2022. aug. 26. 16:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!