Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ahol sok nő dolgozik egy...

Ahol sok nő dolgozik egy helyen, miért alakul ki fúrás, szurkálódás?

Figyelt kérdés

Én sokkal jobban szeretek férfiakkal dolgozni, mert sokkal kevésbé jellemző náluk a fúrás.

Volt munkahely, terület, amit a nők miatt hagytam ott, mert elviselhetetlenül viselkednek.

Általában féltékenyek rám,hogy 3 gyerek után is sokat adok magamra, nem tunyultam el.Tudok öltözködni, járok sportolni.

Nem tudom,hogy miért elvárás,egy anyukától,hogy úgy nézzen ki, mint egy leszbikus.Férfias haj, bő farmer, kapucnis felső...stb.Nem is értem,hogy munkahelyen miért öltözködik valaki ilyen slamposak.

A pénz meg nem kérdés, mert multi, diplomás munkakör és messze átlag feletti bér.

2022. aug. 25. 18:35
1 2 3 4
 21/32 Darius- ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ők a többség. Nem kell alkalmazkodni hozzájuk , hiszen el lehet menni és keresni más munkát. Nem várható el, hogy 20 ember megváltozzon egy miatt. Sajnálom, nem akarlak megbántani, de ez a helyzet.

Mivel teljesen eltérő a stílusod nem fognak soha megkedvelni.

2022. aug. 25. 20:51
 22/32 anonim ***** válasza:
17%
Mert írigyek,ennyi örömük van az életben,féltékensek a ferfiakea,akiknek tetszel.Én is minfug túl vagyok öltözve,magamutogató vagyok,stb lesz.optam a főnököt,a másiknak kelletem magam.Van pár nő,akikkel kitudtam jönni s munkshelyeimen.Férfiakkal jobb dolgozni,azok csak dugni akarnak,azt meg lehet kezelni.
2022. aug. 25. 21:33
 23/32 anonim ***** válasza:
37%
Mert a nok serodekenyebbek es hajlamosak feltekenykedni, kibeszelni stb. Mi leszarunk mindent, nem erzelmeskedunk. Ha en osszeveszek spanommal akkor visszaszol h kapd be a fszt aztan 5p mulva beke van. Egy nonel ez teljesen mas es napokig tart, vagy nem is lesz beke mert bocsanatkerest var vagy ilyesmi. Meg egy poent is komolyan vesznek
2022. aug. 25. 22:33
 24/32 anonim ***** válasza:
55%

22 Ne haragudj, de én erre nem lennék büszke. De szerintem csak irónia, mivel írni sem tudsz rendesen. 😄

Csak uszítasz itt.

Ha meg igaz, akkor egy kis büdöslyukú vagy. 🤣🤣🤣🤣🤷‍♀️.

2022. aug. 25. 23:31
 25/32 anonim ***** válasza:
32%
24 tudok rendesen írni,csak nem láttam a betűket,valami lett.Nem csak engem szólnak le,minden fiatal és csunos lányt.Mit vesz fel,ezt sz.opta le,stb.Rosszindulatú,megkeresedett dögök,tisztelet a kivetelnek.És mivel még mindig szép és csinos nő vagyok,sokan lefeküdnének velem.De azokat elhajtom és ennyi,le van tudva.
2022. aug. 26. 07:07
 26/32 anonim ***** válasza:
76%
Most se tudtam rendesen végig irni.Miért uszítok,mert elmondom,amit tapasztalok?Dolgoztam pár helyen nők között,akik elvileg még tanultak is.Biztos vannak jó munkaközösségek,de az nagyon ritka.Én meg pár megkeseredett bsszstlan liba miatt nem fogok megvaltozni.
2022. aug. 26. 07:10
 27/32 anonim ***** válasza:
16%
Ez tuti csavo 😅
2022. aug. 26. 07:12
 28/32 anonim ***** válasza:
83%

Én azt egyébként nem hiszem el, hogy neked a munakhelyeden minden nő trampli csak te vagy csinos.

Én ilyen említett típust nem is nagyon látok. Szerintem azért a legtöbb fiatal anyuka viszonylag csinos, nem megy át olyan szélsőségekbe amiket írtál.

De ha átmenne sem az lenne az első gondolatom, hogy leszbikus :)

Most két dolgot tudok elképzelni.

Féltékenyek valami miatt tényleg rád, vagy süt belőled a lenézés és túl nagyra vagy magaddal és azért utálnak.

Csak ilyenkor szokott az lenni, hogy jön valami új női munkatárs aki szintén csinos, aztán te meg arra leszel irigy, hogy megszűnik az egyeduralmad.

2022. aug. 26. 08:20
 29/32 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem simán csak nagyra van magával aztán lehet ő is úgy néz ki mint a hányadék.

Végülis Varga Irén is igényesnek tartja magát…🤷🏼‍♀️☺️

2022. aug. 26. 08:36
 30/32 anonim ***** válasza:
70%
Te meg vagy sértődve, hogy téged megszólnak, amiért "túl vagy öltözve", aztán meg idejössz és megszólsz másokat, hogy ők "slamposak". Pont olyan vagy, mint akikre fújsz. Állj oda a tükör elé és köpd szembe magad!
2022. aug. 26. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!