Ahol sok nő dolgozik egy helyen, miért alakul ki fúrás, szurkálódás?
Én sokkal jobban szeretek férfiakkal dolgozni, mert sokkal kevésbé jellemző náluk a fúrás.
Volt munkahely, terület, amit a nők miatt hagytam ott, mert elviselhetetlenül viselkednek.
Általában féltékenyek rám,hogy 3 gyerek után is sokat adok magamra, nem tunyultam el.Tudok öltözködni, járok sportolni.
Nem tudom,hogy miért elvárás,egy anyukától,hogy úgy nézzen ki, mint egy leszbikus.Férfias haj, bő farmer, kapucnis felső...stb.Nem is értem,hogy munkahelyen miért öltözködik valaki ilyen slamposak.
A pénz meg nem kérdés, mert multi, diplomás munkakör és messze átlag feletti bér.
Az a baj, hogy ők a többség. Nem kell alkalmazkodni hozzájuk , hiszen el lehet menni és keresni más munkát. Nem várható el, hogy 20 ember megváltozzon egy miatt. Sajnálom, nem akarlak megbántani, de ez a helyzet.
Mivel teljesen eltérő a stílusod nem fognak soha megkedvelni.
22 Ne haragudj, de én erre nem lennék büszke. De szerintem csak irónia, mivel írni sem tudsz rendesen. 😄
Csak uszítasz itt.
Ha meg igaz, akkor egy kis büdöslyukú vagy. 🤣🤣🤣🤣🤷♀️.
Én azt egyébként nem hiszem el, hogy neked a munakhelyeden minden nő trampli csak te vagy csinos.
Én ilyen említett típust nem is nagyon látok. Szerintem azért a legtöbb fiatal anyuka viszonylag csinos, nem megy át olyan szélsőségekbe amiket írtál.
De ha átmenne sem az lenne az első gondolatom, hogy leszbikus :)
Most két dolgot tudok elképzelni.
Féltékenyek valami miatt tényleg rád, vagy süt belőled a lenézés és túl nagyra vagy magaddal és azért utálnak.
Csak ilyenkor szokott az lenni, hogy jön valami új női munkatárs aki szintén csinos, aztán te meg arra leszel irigy, hogy megszűnik az egyeduralmad.
Szerintem simán csak nagyra van magával aztán lehet ő is úgy néz ki mint a hányadék.
Végülis Varga Irén is igényesnek tartja magát…🤷🏼♀️☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!