Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ahol sok nő dolgozik egy...

Ahol sok nő dolgozik egy helyen, miért alakul ki fúrás, szurkálódás?

Figyelt kérdés

Én sokkal jobban szeretek férfiakkal dolgozni, mert sokkal kevésbé jellemző náluk a fúrás.

Volt munkahely, terület, amit a nők miatt hagytam ott, mert elviselhetetlenül viselkednek.

Általában féltékenyek rám,hogy 3 gyerek után is sokat adok magamra, nem tunyultam el.Tudok öltözködni, járok sportolni.

Nem tudom,hogy miért elvárás,egy anyukától,hogy úgy nézzen ki, mint egy leszbikus.Férfias haj, bő farmer, kapucnis felső...stb.Nem is értem,hogy munkahelyen miért öltözködik valaki ilyen slamposak.

A pénz meg nem kérdés, mert multi, diplomás munkakör és messze átlag feletti bér.

2022. aug. 25. 18:35
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
66%

Ha azt akarják hordani, akkor egészségükre. Mi közöd van hozzá és miért szólod le őket?

2022. aug. 25. 19:02
 12/32 anonim ***** válasza:
40%

Kedves 8 as

Meg is tapasztalta milyen nálatok a furakodás, semmivel se vagy jobb azoktól akiket te itt leírsz :)

2022. aug. 25. 19:04
 13/32 A kérdező kommentje:

11#

Hordják nyugodtan.De ők szoktak megjegyezéseket tenni,hogy "túl vagy öltözve".Plusz ebből fakad az irigy rosszindulatúságuk is.

2022. aug. 25. 19:04
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
A rövid hajjal többet kell törődni, vagatni mindig. :) Ez tévhit akkor. Mindenki azt hord amiben komfortosan érzi magat.
2022. aug. 25. 19:09
 15/32 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudod rövidre zárni?Mondd meg hogy semmi közöd hozzá burkoltan aztan lekopnak. :) Vagy miért zavar téged hogy csinosan öltözöm?
2022. aug. 25. 19:11
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Nyolcad vagyok, tény ilyeneket nem hordok (szoknya, ing, farmer kabát), de kaptam már visszajelzést, hogy a hajam miatt azt hitték, az vagyok. Szemtől szembe, és a hátam mögött is.
2022. aug. 25. 19:12
 17/32 anonim ***** válasza:
??? A nyolcas nem a kérdező.
2022. aug. 25. 19:13
 18/32 anonim ***** válasza:
65%
Tök vicces amúgy,hogy a nőkre panaszkodsz mert fúrják a másikat de azért általánosítasz és elítélsz valakit ha a stílusa nem olyan mint amit te elfogadhatónak tartasz :)
2022. aug. 25. 19:21
 19/32 anonim ***** válasza:
64%

“Sokan nem azért hordanak rövid hajat, mert az tetszik nekik, hanem mert "azzal nincs gond".

Na és akkor mi van?

Mit zavar téged ha valaki így hordja a haját?

Nehogy már tőled kelljen engedélyt kérni,hogy az ember hogy vágassa a saját haját.

2022. aug. 25. 19:24
 20/32 anonim ***** válasza:
65%
Én nőkkel dolgozom és nagyon jó a csapat, gyakran megyünk el pénteken beülni valahová. Egyáltalán nem igaz, hogy nők nem tudnak együtt dolgozni. Viszont szerencsére nálunk nincs ilyen előítéletes nő, mint te.
2022. aug. 25. 19:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!