Ahol sok nő dolgozik egy helyen, miért alakul ki fúrás, szurkálódás?
Én sokkal jobban szeretek férfiakkal dolgozni, mert sokkal kevésbé jellemző náluk a fúrás.
Volt munkahely, terület, amit a nők miatt hagytam ott, mert elviselhetetlenül viselkednek.
Általában féltékenyek rám,hogy 3 gyerek után is sokat adok magamra, nem tunyultam el.Tudok öltözködni, járok sportolni.
Nem tudom,hogy miért elvárás,egy anyukától,hogy úgy nézzen ki, mint egy leszbikus.Férfias haj, bő farmer, kapucnis felső...stb.Nem is értem,hogy munkahelyen miért öltözködik valaki ilyen slamposak.
A pénz meg nem kérdés, mert multi, diplomás munkakör és messze átlag feletti bér.
Ha azt akarják hordani, akkor egészségükre. Mi közöd van hozzá és miért szólod le őket?
Kedves 8 as
Meg is tapasztalta milyen nálatok a furakodás, semmivel se vagy jobb azoktól akiket te itt leírsz :)
11#
Hordják nyugodtan.De ők szoktak megjegyezéseket tenni,hogy "túl vagy öltözve".Plusz ebből fakad az irigy rosszindulatúságuk is.
“Sokan nem azért hordanak rövid hajat, mert az tetszik nekik, hanem mert "azzal nincs gond".
Na és akkor mi van?
Mit zavar téged ha valaki így hordja a haját?
Nehogy már tőled kelljen engedélyt kérni,hogy az ember hogy vágassa a saját haját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!