Sokat vagyok beteg és mindig piszkálnak, mit tehetek?
Szerintem se foglalkozz a többiekkel, sőt, valamelyest örülhetsz neki, hogy ez a legnagyobb problémájuk, hogy téged szívassanak.
A hasmenés ellen kipróbálhatsz néhány praktikát otthon, mert azért egy hasmenés, ha nem komoly betegség áll a háttérben, akkor nem akadály. Tudom, mert nekem is elég sokszor van.
Ilyenkor én megcsináltam azt, hogy kevesebb tejtermék, és több banán, meg alma, és csoki/kakaó. Ezek megfogják, és nem is kell ám nagy mennyiségre gondolni. Napi 1 banán, vagy alma, vagy 3-4 kocka csoki, és ennyi. Próbálj meg utánanézni, hogy mi okozhatja nálad ezt a problémát, mert ez igaz, hogy nem normális, de ha "tehetsz róla", mármint úgy táplálkozol, akkor egy kis odafigyeléssel emiatt nem kell aggódnod ezután. :)
Viszont ha ennek komolyabb gond áll a hátterében, akkor az orvosi segítség evidens lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!