Létezik valahol jó munkahely ebben az országban?
Én szeretem a munkahelyem és a munkakörömet is. Egy webáruháznak dolgozom, 8-an vagyunk alkalmazottak és baromi jó a csapat. Szeretek bejárni, mert a kollégák jófejek, a munka meg érdekel.
Túlfizetve nem vagyok, az átlaghoz képest jól keresek, az előrébbjutáshoz rosszul.
Jó munkahely az,ahol be vagy ásva.
Nincs ellenséged,aki tehetne ellened valamit.
Sztem onnan tudod ezt,hogy mindenki a barátod vagy tisztelettel beszél veled.
Van tekintélyed.
A magas pozíciót mondanom sem kell.
Igen, létezik. Mondjuk van egy elég brutál előszűrés is (nálunk például nem is dolgozhat senki diploma nélkül, csak a gyakornokok, 3 körös interjú van egyhetes tesztfeladattal és egy elméleti szakmai körrel, szóval magyar viszonylatban elég munkás bekerülni). De lelkesek a kollégák és nagyon okosak (tényleg), húz is előre rendesen a közeg. A főnök is érdeklődő, tudás alapú az egész hierarchia inkább, mindenki tiszteli a többieket. És átkozott jó juttatási csomagot adnak, még a gyakornokoknak is.
Párom munkahelye sem rossz, ott is jó a társaság (onnan jöttem át én is), a munka nem annyira izgalmas, de emberileg rendben van a cég, szoktam menni velük társasozni. :)
Mindkettő cég IT vonalon tevékenykedik.
Volt olyan munkahelyem, ahol engem is kiutáltak. A kis magyar cégeknél nagy divat az emberre köpködni, főleg arra, aki nem dagonyázni jár be. Volt olyan helyem, ahol csak azért főf*sz voltam az első héten, akivel nem lehet viccelni, mert úgy mutattak be, hogy 3 diplomám van és ez valamiért a közvetlen kollégáimnak nem tetszett. Jah, érdekes helyeket találni idehaza. :'D mindig érdemes értékeléseket olvasni az adott munkahelyről, mielőtt az ember nagyon beleéli magát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!