Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Létezik valahol jó munkahely...

Létezik valahol jó munkahely ebben az országban?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ahol az emberek örömmel dolgoznak, a főnök nem idióta, és a kollégák nem az ellenségeid.
2022. aug. 24. 14:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Ez a te igényeidtől függ, ami másnak álom meló, az neked simán lehet egy lélekölő, unalmas valami és fordítva. Meg az is kérdés, hogy milyen beosztásban szeretsz dolgozni és, hogy pénzre, presztízsre hajtasz inkább vagy hivatástudatod van és kevés pénzt keresel ugyan, de szereted a munkád és nem hagynád ott.
2022. aug. 24. 16:23
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Itt a GyK-n bármelyik IT munkahely ilyen
2022. aug. 24. 16:26
 13/18 anonim ***** válasza:
97%

Én szeretem a munkahelyem és a munkakörömet is. Egy webáruháznak dolgozom, 8-an vagyunk alkalmazottak és baromi jó a csapat. Szeretek bejárni, mert a kollégák jófejek, a munka meg érdekel.

Túlfizetve nem vagyok, az átlaghoz képest jól keresek, az előrébbjutáshoz rosszul.

2022. aug. 24. 16:53
 14/18 anonim ***** válasza:
52%

Jó munkahely az,ahol be vagy ásva.

Nincs ellenséged,aki tehetne ellened valamit.

Sztem onnan tudod ezt,hogy mindenki a barátod vagy tisztelettel beszél veled.

Van tekintélyed.

A magas pozíciót mondanom sem kell.

2022. aug. 24. 17:05
 15/18 anonim ***** válasza:
45%
Nincs
2022. aug. 24. 17:49
 16/18 anonim ***** válasza:
75%

Igen, létezik. Mondjuk van egy elég brutál előszűrés is (nálunk például nem is dolgozhat senki diploma nélkül, csak a gyakornokok, 3 körös interjú van egyhetes tesztfeladattal és egy elméleti szakmai körrel, szóval magyar viszonylatban elég munkás bekerülni). De lelkesek a kollégák és nagyon okosak (tényleg), húz is előre rendesen a közeg. A főnök is érdeklődő, tudás alapú az egész hierarchia inkább, mindenki tiszteli a többieket. És átkozott jó juttatási csomagot adnak, még a gyakornokoknak is.

Párom munkahelye sem rossz, ott is jó a társaság (onnan jöttem át én is), a munka nem annyira izgalmas, de emberileg rendben van a cég, szoktam menni velük társasozni. :)

Mindkettő cég IT vonalon tevékenykedik.

Volt olyan munkahelyem, ahol engem is kiutáltak. A kis magyar cégeknél nagy divat az emberre köpködni, főleg arra, aki nem dagonyázni jár be. Volt olyan helyem, ahol csak azért főf*sz voltam az első héten, akivel nem lehet viccelni, mert úgy mutattak be, hogy 3 diplomám van és ez valamiért a közvetlen kollégáimnak nem tetszett. Jah, érdekes helyeket találni idehaza. :'D mindig érdemes értékeléseket olvasni az adott munkahelyről, mielőtt az ember nagyon beleéli magát.

2022. aug. 24. 20:00
 17/18 acelsziv ***** válasza:
75%
Van ilyen. Szerencsére én is megtaláltam. Nem volt egyszerű bekerülni. Konkrétan 5 körös volt a kiválasztás a teszteket is beleértve. Köztük egy közel 3 órás szakmai interjúval. De remek hely. A kollégák úgy vannak összeválogatva, hogy jó fejek és segítőkészek. A vezetőkre fel lehet nézni, mert mind szakmai tudásban, mind elvégzett munkában az élen járnak. És bár magyar cég magyar tulajdonban mégis kanadai felfogásban vezetik. Ennek része az is amit elmondtam. A munkaidő kötetlen csak legyen meg az időkeret.
2022. aug. 24. 20:07
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2022. aug. 24. 20:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!