Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az még baráti közeledésnek...

Az még baráti közeledésnek számít ha a kollegám meg akar hívni ebédre (feltételezem csak a munkahelyi kajáldára gondolt) vagy felajánlja, hogy megmasszírozza a vállam? (Nem panaszkodtam, hogy fájna).

Figyelt kérdés
Nagyon kedvelem és szívesen vagyok a társaságában de nem vonzódom hozzá. Ha tudom, hogy többet akar inkább elkerülném. Rákérdezni elég kellemetlen lenne így, hogy nem egyértelmű.
2022. aug. 19. 22:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
12%
Mielőtt meg akar d.. ni előtte os itt teszed fel a kérdést? Xd ja es ha szülsz akkor onnantól kezdve kitartott leszel, ertem. Huh
2022. aug. 20. 10:09
 12/19 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem egyértelmű hogy nem baráti közeledés. Utolsó vok
2022. aug. 20. 10:21
 13/19 A kérdező kommentje:

10.11 szerintem valamit csúnyán félreértettetek a gyermekvállalással kapcsolatban. :) Egyébként nem is lehet gyermekem így az egész csak elméleti példa volt.

Köszönöm a többi véleményt bár elszomorított mert így kénytelen leszek kerülni az illetőt, nem tudom hogy lehetne másképp reagálni erre a helyzetre. :(

2022. aug. 20. 10:38
 14/19 anonim ***** válasza:
12%
Sajnálom. :( De akkor miért hoztad fel a példát?? Szerintem nem kell ettől kerulnöd, viselkedj egyértelműen amiből tudni fogja, hogy nem akarsz semmit. Nem tudom en tinikoromban is jeleztem, ha nem akarok semmit. Igaz nem mhen volt. De itt duplán kellemetlen mivel mtarsak vagytok, szerintem mindkettotok etdekeben viselkedj egyértelmű módon. Utolsó vok.
2022. aug. 20. 12:09
 15/19 anonim ***** válasza:
12%
Nagyon egyszerű ha, szeretsz ott dolgozni es tervezel maradni az fontosabb lesz mint a mtarsad bena probalkozasa, főleg ha egyébként sem tetszik. :) (utolsó)
2022. aug. 20. 12:10
 16/19 A kérdező kommentje:

Eszembe sincs ezért munkahelyet váltani. Bennem fel sem merült eddig, hogy akarhat valamit mivel házas. Ezért is mertem több időt tölteni vele.

Kedvelem értelmes intelligens ember akivel jókat lehet beszélgetni és együtt dolgozni. De nagyon nem tetszik és ez nem fog megváltozni de ha nem így lenne házas emberrel sosem kezdenék.

14. Mert így gondolom. Ez egy jó példa volt a véleményem kifejezésére ebben a témában. Nem értem miért kell kiforgatni meg beleközni minden apróságba. Egyebként sem kitartott aki a gyermekeit neveli otthon. Az is elég kemény munka.

2022. aug. 20. 12:21
 17/19 anonim ***** válasza:
Az utolsó ponttal abszolút egyetértek. Csak az a furcsa hogy felnőtt ember letedre nem érzed ebből hogy több..? (utolsó)
2022. aug. 20. 16:37
 18/19 anonim ***** válasza:
Mármint hogy többet akar..
2022. aug. 20. 16:43
 19/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom nekem ezzel mindig gondjaim voltak mivel inkább férfi barataim voltak/vannak de velük meg lehet beszélni. Munkahelyen kínos. Meg mondom, hogy házas és beszél is róla, azért ez gondoltam jelent valamit.
2022. aug. 20. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!