Az még baráti közeledésnek számít ha a kollegám meg akar hívni ebédre (feltételezem csak a munkahelyi kajáldára gondolt) vagy felajánlja, hogy megmasszírozza a vállam? (Nem panaszkodtam, hogy fájna).
10.11 szerintem valamit csúnyán félreértettetek a gyermekvállalással kapcsolatban. :) Egyébként nem is lehet gyermekem így az egész csak elméleti példa volt.
Köszönöm a többi véleményt bár elszomorított mert így kénytelen leszek kerülni az illetőt, nem tudom hogy lehetne másképp reagálni erre a helyzetre. :(
Eszembe sincs ezért munkahelyet váltani. Bennem fel sem merült eddig, hogy akarhat valamit mivel házas. Ezért is mertem több időt tölteni vele.
Kedvelem értelmes intelligens ember akivel jókat lehet beszélgetni és együtt dolgozni. De nagyon nem tetszik és ez nem fog megváltozni de ha nem így lenne házas emberrel sosem kezdenék.
14. Mert így gondolom. Ez egy jó példa volt a véleményem kifejezésére ebben a témában. Nem értem miért kell kiforgatni meg beleközni minden apróságba. Egyebként sem kitartott aki a gyermekeit neveli otthon. Az is elég kemény munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!