Ez tappenzcsalasnak számít?
Én most kezdtem új munkahelyen.
A főnök elmondta, hogy elmehet táppénzre bárki, ha táppénz kell neki. De akkor jobban teszi, ha "ki se mozdul otthonról". Mert ha meglátja a városban és nem gyógyszertár vagy orvos felé megy, akkor garantálja, hogy többet nem kell dolgoznia mennie és örüljön is a dolgozó, ha nem lesz jogi következménye.
Egyertelmu, hogy az.
Biztos nem engedtek el szabadsagra
Ha az orvosa tud róla akkor nem gond szerintem.
Valakit szanatóriumba küldenek táppénzen is, jelen esetben a gyógyfürdő erre a betegségre szerintem kifejezetten jót tehet neki.
Jóemberek! Ha valaki a munkáját nem tudja ellátni, olyan a betegsége vagy az állapota attól még nem feltétlen kell feküdnie az ágyban!
Nekem volt vállműtétem, 4 hónap OUT. Abból az első héten feküdtem, a többi pihentetés és rehabilitáció. Akkor én ne menjek 15 hétig sehova, mert az táppénzcsalás? :DDD
Ha valakinek mondjuk akár csak könnyű fizikai munkája is van, nem tudja ilyen állapotban nap mint nap csinálni. Gondoljatok már bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!