Ez normális fizetésnek számít?
Kelet M.O-on lakom
Itt elég kevés a fizu és a munka lehetőség is!
Egy kis hambizóban dolgozom napi 9 órában, 1000/óra + borravaló
Kb 200 körül jövök ki egy hónapban
+ az szja mentesség végett amit kapnék a főnököm próbálja kijátszani de nem engedek belőle!
200 ezer ft jó fizetésnek számít? Ha mellette azt érzem az egész életem boldogtalan? És talán el kellene költöznöm valamerre Nyugatra?!!
Előző munkahelyemen 8.5 órát dolgoztam tehát fél órával kevesebbet
Ugyan ennyi napot és 150 ezer -.-
És a környéken kb mindenhol 120-130-140 a fizu :/
Hogyha van borravaló. Meg kaja is néha, amit haza is vihetsz. Akkor teljesen jó.
És ha nincs túl meleg munkaközben, meg még árnyékban is vagy, akkor még szuperebb. Én Tokajból írok amúgy, és erre felé teljesen jónak számít. Van ahol 12 óráznak, és az sokkal rosszabb. És nem is keresnek sokkal többet.
A kaja féláron van
Napközben meleg van de nem vészes
Szja mentességgel több mint 200!
Ha mentességgel 200 az már átverés!
Mentesseg nelkul 200
Mentesseggel 230 korul lenne de a fonokom probalja zsebretenni, de beszelek vele hogy ez igy nem oke, egyetlen alkalmazottjuk vagyok nyitas ota ittvagyok es ezt csinaljak, ha nem adja meg keresek mast ( ezek utan ugyis megadja mert muszaj neki az ember!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!