Számít hogy a bruttó fizetés 20 ezerrel kevesebb vagy épp több?
Felvettek egy helyre, tapasztalatlanságomból adódóan nem olvastam el a szerződést amit írtunk, csak aláírtam... 🤦♂️
Bruttó 300 ezer volt megbeszélve, erre 280-at írtak a szerződésre. Később vettem észre, már aláírtam addigra. Felhívtam a kisfőnököt, de mint aki nem is emlékszik meg "dehát a nettódban az nem számít majd"
Van értelme kiállnom az igazamért? A nettót t~nyleg megadják 300-ra, csak gondolom így valamit ügyeskedni akarnak vele...
13 300 Ft ha nincs adókedvezményed.
Annak amúgy semmi értelme nincs, hogy 186 200 Ft-ot átutalnak neked, és 13 300 Ft-ot meg odaadnak borítékban. Ez nem az összeg, aminél ügyeskedni szoktak.
Azt, hogy neked számít-e 13 000 Ft vagy sem, neked kell tudnod.
25 év alatti vagyok amúgy. Picit átverve érzem magam, pedig eddig minden tekintetben korrektek voltak.
Igazából először azt hittem, csak véletlenül elírták, de a reakciója mindent elárult. Úgy csinált mintha mi egy nettó bérben állapodtunk volna meg, és mondta, hogy az nem változik (amúgy kb annyi amennyinek kéne lennie). Én soha nem beszéltem nettó fizetésről mindig, mikor beszéltünk róla, hangsúlyoztam, hogy ennyi meg annyi bruttó.
Szóval ja, első normális munkahelyem lenne, hangsúlyozták, hogy ők hosszútávra terveznek, oszt ezzel indítanak...
A felismerhetőség miatt más összeget írtam, de már szerintem úgyus mindegy, így is felismerhető...
Szóval, valaki kiszámolná, hogy pontosan mennyi is a különbség 290 ezer és 270 ezer között?
Naponta ezek mennyit jelentenének nettóban? (heti 5 nap) Köszi🙋♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!