Melyiket válasszam, fix munkaidő, magasabb fizetés vagy kiszámíthatatlan munkaidő kevesebb pénzért?
Figyelt kérdés
A fix az napi 8 óra, néha tervezett túlóra, de kifizetve. A másik minimum napi 8 óra, de lehet 12 és nem fizetnek túlórát, viszont a társaság nagyon jó. Melyiket válasszam?2021. dec. 5. 18:57
1/13 anonim válasza:
Ha ez döntési helyzet, akkor érdemes a fejlődés lehetőségét is figyelembe venni. Érdekes az is, hogy ez pontosan milyen munka.
2/13 A kérdező kommentje:
Az elsőn talán valamivel több a fejlődési lehetőség.
2021. dec. 5. 19:03
3/13 anonim válasza:
Akkor mit lehet még tudni az egyik ill másik helyről? Mit kell csinálni stb stb
4/13 anonim válasza:
A nagyon jó társaság nem fedezi a kiadásaid, a jonn fizetés viszont igen.
5/13 anonim válasza:
én az elsőt választanám, tudni akarom mikor ér véget a napi rabszolgaidő.. + tervezni is jó
6/13 A kérdező kommentje:
Az első irodaibb jellegű, a második mozgalmasabb, utazós viszont néha koszos és fárasztó.
2021. dec. 5. 19:09
8/13 anonim válasza:
kevés az info
ez bőven nem hasonló munka
9/13 anonim válasza:
En az elsot valasztanam. A tervezhetoseg nekem nagyon fontos. Nem kevesbe a magasabb ber.
Viszont van egy olyan erzesem, h te inkabb a masodikhoz huzol... szoval valaszd azt, amelyikre vagysz.
10/13 anonim válasza:
Én az elsőt választanám, kiszámítható a munkaidő, nekem ez fontos, ha túlóráztatnak, akkor fizessék, vagy lehessen csúsztatni, ingyen nem dolgozok. Utazni tudok szabadidőmben is.
Dolgoztam már jó nevű, de valójában szar cégnél, hosszú távon nem éri meg, max jól mutat az önéletrajzban, de kicsinál, pályakezdőknek oké, akik úgysem hosszú távra terveznek, én már máshol tartok az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!