Az még baráti közeledésnek számít ha a kollegám meg akar hívni ebédre (feltételezem csak a munkahelyi kajáldára gondolt) vagy felajánlja, hogy megmasszírozza a vállam? (Nem panaszkodtam, hogy fájna).
Figyelt kérdés
Nagyon kedvelem és szívesen vagyok a társaságában de nem vonzódom hozzá. Ha tudom, hogy többet akar inkább elkerülném. Rákérdezni elég kellemetlen lenne így, hogy nem egyértelmű.2022. aug. 19. 22:13
1/19 anonim válasza:
"felajánlja, hogy megmasszírozza a vállam"
Már csak azt kellene felajánlania, hogy beteszi meg kiveszi. Nyilvánvalóan többet akar és nyomul.
2/19 anonim válasza:
Hagyd az ilyen majmokat, akik masszírozni akarnak bármit is. Vagy ha meg akarod magadnak szerezni, hát tedd, engedd, de az ilyenekből problémák szoktak adódni, másrészt a saját kis érdeke miatt akar masszírozgatni...
3/19 anonim válasza:
két ellentétes dolgot írtál, a meghívást még lehet nem feltétlenül nyomuló közeledésnek venni, de az ha hozzád akar érni az tényleg mást sugall
4/19 A kérdező kommentje:
Elhárítottam ezeket a dolgokat.
Egyébként úgy tudom házas és jól megvannak otthon. Ezért nem gondoltam semmi ilyesmire eddig. De ez a masszírozós ötlet kicsit sokk volt. :(
2022. aug. 19. 22:26
5/19 anonim válasza:
A masszázsban semmi baráti nincs, eléggé jelzi mit akar. Az ebédben nem lenne semmi.
6/19 A kérdező kommentje:
Az ebédben csak az a fura nekem, hogy miért akar helyettem fizetni? Azért nem egy kávéról van szó.
2022. aug. 19. 22:48
7/19 anonim válasza:
a szimpátiát szeretné benned erősíteni, hogy ennyivel is törődik veled, áldoz, fizet helyetted. fura hogy meglepő ez számodra, gyakori taktika
8/19 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén még ismerkedésnél sem tetszik a "meghívhatlak valamire duma". Venni akar egy beszélgetést? Fölölseges. Jobb szeretem a sajátomat fizetni. Majd ha szülök valakinek 2 gyerekez fizethet életem végéig. Akkor már nem fogok reklamálni. :D
2022. aug. 19. 23:03
9/19 anonim válasza:
Az elsővel nincs gond. A második mögött már van fantázia is, - puhatolgatja a lehetőségeit.
54 / ffi
10/19 anonim válasza:
Problémának vélem, ha szülésre úgy tekintesz, mintha azt "másnak szülnéd"!
Te döntesz a saját testi épségedről, mert senki nem tudja átvállalni később a kockázatvállalásból eredő negatív fejlemények kezelését.
Vagy saját elhatározásból, tiszta szívvel, szeretetből szülj, vagy felejtsd el a szülést! -Nem másoknak kell megfelelned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!