Havi nettó 300 fizu jónak számít heti 40 óráért?
Figyelt kérdés
2022. júl. 7. 02:41
2/36 A kérdező kommentje:
Mit melózol, ha szabad kérdezni?
2022. júl. 7. 03:07
3/36 anonim válasza:
A mostani árak mellett pocséknak számít. Minden rohadt drága.
4/36 anonim válasza:
Attól függ, hogy állandó délelőtt vagy több műszak?
5/36 anonim válasza:
Vannak sokan akik minimálbérért tengődnek ahoz képest jó.
7/36 anonim válasza:
Igen, de csak ha mamahoteles vagy, vagy saját lakásod van. És nincsenek túl nagy céljaid az életben.
8/36 anonim válasza:
Vidék vagy főváros? Vidéken szerintem jónak mondható, a fővárosban már kevésbé.
9/36 anonim válasza:
Hogy mennyire sok, az attól függ, hogy a lakhatással mi újság és autóval mi újság. Ha nem fizetsz albérletet, netán még autód sincsen, akkor azért bőven ki lehet belőle.
Hogy reális-e ennyi fizetést kapni... Hát a magyar átlag fizetések a KSH szerint ekörül mozognak.
10/36 anonim válasza:
Az én bérem mellett ez olyan, mint egy Trabanthoz képest egy Tesla (nekem Trabantom van, nekem 5 havi bérem ennyi 3 diplomával), a nővérem meg kb. egy hetet dolgozik ugyanennyi pénzért. Szóval igen, hogy mi sok és mi kevés, az baromira, de rohadtul relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!