A munkahelyemen, a velem egy irodában dolgozó nénik miatt megfáztam. Mi lenne a megoldás?
Ha már a főnök is irgalmatlanul buta-hu__e, akkor egyik nap bevinnék egy szép és nagy napernyőt, ami lefedi munkaterületem és a székemhez rögzítenék, majd kinyitnám, ülnék alatta elégedetten:)
Amennyiben ez nem tetszik, akkor közölni kell a főnökkel, hogy a munkaterületed egészségre káros-ártalmas így, ezért ez lesz vagy átrendezi úgy az asztalokat, hogy az egészségügyi szabályoknak megfeleljen.
Ha kirúgni akar, akkor perbe fogod egészségveszélyeztetése címén;)
Az öreg nyanyuszkák meg fogyjanak le és nem lesz melegük!
Továbbá a klímahasználati szabályok megsértése további jogi következményeket vonhat maga után.
-5 fok a kintihez képest, takarítás havonta rendszeres használat mellett.
Ne halogassad ezt, mert ízületi és légúti betegség ülnek rád pár hét alatt, aztán életed végéig kihatnak ezek.
Közvetlen felettesnél reklamálj, mivel nem tudsz velük kompromisszumot találni.
A klíma milyen idős? Lehet tele van gombával és bacival, azért is fázhatsz meg, nem csak a hideg miatt.
1iaska a meleg is baromi kellemetlen tud lenni. Én sem bírnám 30 fokban pedig nem vagyok néni. Kompromisszumos megoldás kell nem elmérgesíteni a helyzetet.
Helycsere és csak olyan hűvösre állítani a klímát ami már elviselhető nem jégverem. És ne a kislány üljön alatta. Ki kell állni magadért és elmondani mindezt akár hangosan ha nem ertik meg. De ha szerencséd van 2 héten belül elmúlik már ez a meleg és elég lesz az ablakot kinyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!