Mi lenne a jó megoldás ebben a helyzetben? Nem dolgozó kolléga munkahelyen.
Nem árulkodás az, hogy ha más miatt nem tudod megcsinalni a munkádat és ezt szóvá teszed.
Szerintem most ne csinálj mást, csak ha épp rá kell várni, akkor küldesz neki egy mailt, hogy xy dolgot várod. És minden alkalommal, amikor nem küld időben valamit, írsz neki.
Ha pedig téged vesznek elő, hogy nincs kész valami, akkor jelzed, hogy azért nincs kész, mert nem kaptad meg az infót, pedig jelezted, hogy szükség van rá.
Egy kicsit állj ki magadért. Most az van, hogy nem szólsz neki, hogy végezze el a munkáját és akkor sem szólsz, amikor téged tolnak le, mert nem tudod megcsinalni miatta.
Változtass.
Igen sajnos ez a munkahely ebből a szempontból nem jó, de félek váltani, volt ennél már sokkal rosszabb munkahelyem, emiatt vagyok még itt..
Igazából azt nem tudom, hogy ha esetleg a főnököm azt mondja (volt már ilyen), hogy segítsek be neki, akkor mit csináljak. Mert én egy olyan embernek, aki ellógja a nap nagy részét, nem fogok segíteni. De ezt így mondjam el a főnöknek..?
"volt ennél már sokkal rosszabb munkahelyem, emiatt vagyok még itt."
Próbáld az optimista szemléletet. Van egy rossz munkahely, kismillió jobb munkahely is van. Ne örülj annak, hogy van rosszabb, hanem legyél azon, hogy legyen jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!