Úgy érzem, nem bírom már elviselni a munkahelyemet. Milyen megoldások lehetnek erre?
Telefonos ügyfélszolgálatosként dolgozom már néhány hónapja, de valahogy egyre nehezebben viselem. A gyomrom még hétvégén is görcsben van, rosszakat álmodok (munkahelyi szituk, problémás ügyfelek, telefoncsörgés), állandóan fáradtnak és ingerültnek érzem magam. Nagyon szívesen felmondanék, de ezt egyrészt a szerződésem teszi bonyolulttá, másrészt nincs más, biztos álláslehetőség, amire alapozni tudnék.
Már elkezdtem jógázni, gyógynövényes teákat inni, de nem igazán segítenek. Van esetleg olyan megoldás, ami használna a problémámra? Voltatok már ilyen helyzetben?
Köszönöm előre is, ha valaki segít!
Nem határozott idejű, viszont hosszú a felmondási idő, és vissza kell fizetni a kapott oktatás árát.
Teljesen tanácstalan vagyok, mert így is hónapról hónapra élek, nem engedhetem meg magamnak a munkanélküliséget, de már egyre kevésbé bírom testileg, lelkileg és szellemileg is.
Szóval a felmondás egyelőre nem jó megoldás, amíg nincs másik lehetőség kilátásban. A nyugtató gyógyszerekre gondoltam még, de félek, hogy azoktól még álmosabb lennék és kevésbé tudnék koncentrálni munka közben. Vagy nincsen ilyen mellékhatásuk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!