Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi lenne a jó megoldás ebben...

Mi lenne a jó megoldás ebben a helyzetben? Nem dolgozó kolléga munkahelyen.

Figyelt kérdés
Van egy kollégám, egyre durvább ahogy viselkedik, mert senki nem szól rá. Én nem vagyok a főnöke, csak kollégája, de mi vagyunk együtt egész nap. A lényeg, hogy lusta, nem szeret dolgozni, néha már hisztizni kezd, ha kicsit több a munka, és egyszerűen nem csinálja meg. Nekem rengeteg dolgom van, nem tudok neki segíteni, de nem is nagyon akarok, mert ő a munkaidő felében játszik, vagy nincs a helyén, tehát nem az van, hogy megfeszül és nem tudja megcsinálni annyi a munka, hanem állandóan lóg. Ezzel csak az a baj, hogy az én munkám rá épül, és néha ha nincs meg valami, akkor nem ő van élővéve, hanem én. Nem akarok óvodás módjára árulkodni a főnöknek, de akkor mi a megoldás? Ezzel a munkatárssal se akarok összeveszni, mert elég rossz lenne úgy együtt dolgozni, szóval én még nem szóltam neki emiatt, pláne hogy nem vagyok a főnöke.
2022. márc. 1. 07:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pacsi, ismerős a szitu.

Nálunk is van ilyen személy, mert csókos, vele dolgozom, sok a hiányzása. Nem mert eddig neki szólni senki sem frontálisan, én szóltam neki, mert én lettem leb*va a sok hiiányzása miatt.

Igaz, szerintem részéről lesz következményei...

Azt mondom, hogy próbáld meg vele megbeszélni ezt a dolgot, jelezd felé azt, hogy mi a rossz, amit csinál, de azért jegyezd meg a jó oldalát is.

Ilyen esetben egy normális főnöknek azt kellene csinálnia, hogy felelösséget adni az ilyen személynek, mert amíg nem érzi, hogy súlya van az ottlétének, addig így fog cselekedni ezen kolléga.

2022. márc. 1. 20:40
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"ha nincs meg valami, akkor nem ő van élővéve, hanem én"

na itt jönne elő belőlem az állat

én fosom telibe ki mit csinál a melóban, de ha engem bäsztatnak más hülyesége miatt, arra NAGYON agresszívan reagálok

2022. márc. 1. 21:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Igen sajnos én is ki tudok kelni magamból, ha nagy igazságtalanság ér. Csak nem akartam én lenni, aki másról rosszakat mond..
2022. márc. 2. 19:44
 14/14 A kérdező kommentje:
Próbálom neki is jelezni, hogy ez így nem oké, de mivel én nem vagyok a főnöke, ezért egyáltalán nem vesz komolyan.
2022. márc. 2. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!