Állásinterjú betegen?
Figyelt kérdés
Holnap lenne egy állásinterjúm, de szörnyen meg vagyok fázva. Elkaptam a családtagomtól. Fontos lenne, hogy menjek rá, de rossz benyomást sem szeretnék kelteni a leendő főnököm előtt. Ti is mennétek ilyen állapotban gondolom.2022. aug. 17. 16:07
2/7 A kérdező kommentje:
Nem sokra mentem vele, holnap lesznek benn, de akkor már megyek, aznap már nem mondanám le.
2022. aug. 17. 16:14
3/7 anonim válasza:
Hívd csak fel őket reggel, munkaidő kezdete után.
4/7 anonim válasza:
Szólj nekik és mond le.
Hozzánk aki betegen állít be kidobjuk.
5/7 A kérdező kommentje:
4-es ez mind szép de akkor mást vesznek fel. Nincs sok választásom
2022. aug. 17. 17:11
6/7 anonim válasza:
Mindenképpen szólj nekik mert az nem nézne ki jól ha úgy mész be hogy taknyod nyálad összefolyik,van ahol komolyan veszik ezt.Kérdezz rá hogy lehetséges-e az interjú online vagy személyben úgy hogy felveszel maszkot és távolságot tartasz.
7/7 A kérdező kommentje:
Maszk persze lesz nálam, meg teszteltem is ez alap. Illetve igen online is eszembe jutott
2022. aug. 17. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!