KPMG-nél milyen az állásinterjú?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, ha beadom náluk az önéletrajzomat, jelentkezek egy pályakezdő állásra, utána mi a menet?
Többkörös az interjú? Miket kérdezhetnek? Telefonon keresztül zajlik az interjú?
Szakmai kérdésekre lennék leginkább kíváncsi, hogy miket kérdezhetnek :)
Illetve, ha valaki ott dolgozik/dolgozott mesélhetne, hogy milyen
Előre köszi :)
"Gizi Kiss
Aki jót akar magának az kerülje ezt a céget. Arrogáns menedzserek, túlóra orrba-szájba (természetesen túlóra pénz nélkül), 20 éves, egymást fúró auditorok, se taxi kártya, se értelmes fizetés. A listát lehetne sorolni, de felesleges."
Google értékelés: 3,9
Engem 2 éve vettek fel,kezdő poziba.
Volt egy telefonos interjú a hr-essel, sgy pici angol résszel.
Majd volt egy angol online teszt. Ezután pedig egy online interjú menedzserrel,aktiális csapatvezetővel. Szakmai úgy különösen nem igazán volt,a területről beszélgettünk.
Másnap szóltak is telefonon,hogy felvettek.
*előző vagyok.
A fizetés nem sok, viszont rengeteget tanulhatsz itt és nagyon jó referencia, próba képpen tavaly év végén (1,5 év után) jelentkeztem pár helyre és mindenhova felvettek volna,egyből reagáltak a kelentkezésre. Szóval tényleg jól mutat a cv-ben.
Általában 2-3-5 évet maradnak itt az emberek átlagosan,utána továbbálnak,mert a fizu mint momdtam,nem a legjobb+azért van túlóra bőven szezonban, de fizetik a túlórát.
4-5 válaszolónak:
Mennyi a fizetés? Pl. 1 junior könyvelőnek?
A kérdésre pedig a válaszom:
Van 1 angol teszt, utána 1 telefonos beszélgetés utána még 1 telefonos beszélgetés az állasinterjú időpontjáról és a végén az interjú.
Tehát 4 körös. Ha jó vagy gyorsan vége a digitális kiválasztási folyamatnak.
Szokásos HR és szakmai kérdéseket kérdezik, tehát nem kell nagyon készülni. Angolul szakmai kérdéseket nem kérdeznek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!