Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » KPMG-nél milyen az állásinterjú?

KPMG-nél milyen az állásinterjú?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, ha beadom náluk az önéletrajzomat, jelentkezek egy pályakezdő állásra, utána mi a menet?

Többkörös az interjú? Miket kérdezhetnek? Telefonon keresztül zajlik az interjú?

Szakmai kérdésekre lennék leginkább kíváncsi, hogy miket kérdezhetnek :)

Illetve, ha valaki ott dolgozik/dolgozott mesélhetne, hogy milyen

Előre köszi :)

2022. aug. 14. 17:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Pessz... nekem még sosem jeleztek vissza, pedig több pozíciójukra is bőven alkalmas vagyok. Nekem úgy tűnik, mintha nem is keresnének munkaerőt, csak hirdetnek, mint az idióták...
2022. aug. 14. 17:04
 2/12 anonim ***** válasza:
Passz*
2022. aug. 14. 17:04
 3/12 anonim ***** válasza:
25%

"Gizi Kiss

Aki jót akar magának az kerülje ezt a céget. Arrogáns menedzserek, túlóra orrba-szájba (természetesen túlóra pénz nélkül), 20 éves, egymást fúró auditorok, se taxi kártya, se értelmes fizetés. A listát lehetne sorolni, de felesleges."

Google értékelés: 3,9

[link]

2022. aug. 14. 17:20
 4/12 anonim ***** válasza:
92%

Engem 2 éve vettek fel,kezdő poziba.

Volt egy telefonos interjú a hr-essel, sgy pici angol résszel.

Majd volt egy angol online teszt. Ezután pedig egy online interjú menedzserrel,aktiális csapatvezetővel. Szakmai úgy különösen nem igazán volt,a területről beszélgettünk.

Másnap szóltak is telefonon,hogy felvettek.

2022. aug. 14. 17:25
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

*előző vagyok.

A fizetés nem sok, viszont rengeteget tanulhatsz itt és nagyon jó referencia, próba képpen tavaly év végén (1,5 év után) jelentkeztem pár helyre és mindenhova felvettek volna,egyből reagáltak a kelentkezésre. Szóval tényleg jól mutat a cv-ben.

Általában 2-3-5 évet maradnak itt az emberek átlagosan,utána továbbálnak,mert a fizu mint momdtam,nem a legjobb+azért van túlóra bőven szezonban, de fizetik a túlórát.

2022. aug. 14. 17:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

4-5 válaszolónak:

Mennyi a fizetés? Pl. 1 junior könyvelőnek?

A kérdésre pedig a válaszom:

Van 1 angol teszt, utána 1 telefonos beszélgetés utána még 1 telefonos beszélgetés az állasinterjú időpontjáról és a végén az interjú.

Tehát 4 körös. Ha jó vagy gyorsan vége a digitális kiválasztási folyamatnak.

Szokásos HR és szakmai kérdéseket kérdezik, tehát nem kell nagyon készülni. Angolul szakmai kérdéseket nem kérdeznek.

2022. aug. 19. 16:26
 7/12 anonim ***** válasza:
A home office lehetőség hogy néz ki? Teljesen bejárós?
2022. szept. 21. 10:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Nálunk jelenleg 3 nap bejárás+2 nap home office van. Fix napok,nem te döntöd el mikor mész be.
2022. szept. 22. 07:10
 9/12 anonim ***** válasza:
ah akkor felejtős részemről
2022. szept. 22. 13:11
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért?
2022. szept. 22. 22:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!