Ez jelentheti azt, hogy tetszem neki, érdeklem?
Van egy kollégám. Régen egy osztályon dolgoztunk, de már fél éve nem. Ő pár hónapja szakított a barátnőjével akivel 6 évig volt együtt, én szingli vagyok már egy éve.
Mióta szakított és nem dolgozunk együtt sokkal nyitottabb irányomba, többet beszélünk ami eddig nem volt jellemző. Félreértés ne essék eddig is jóban voltunk de a sok meló miatt csak sablonos mi újság-hogy vagy-jól típusú beszélgetésre futotta.
Szóval pár hete ha megosztok egy fotót instán vagy facebookon rögtön lájkolja és ír is nekem privátban azzal kapcsolatban. Ha ő oszt meg vmit, és én lájkolom de nem írok neki, akkor is ugyanez a helyzet.
Az lenne a kérdésem hogy szerintetek ez már ezen a jó kollegiális baráti viszonyon túlmutató dolog? Lehetséges hogy tetszem neki azért próbál beszélgetést kezdeményezni? De akkor miért nem hív el randira?
Fiúk ti ha ezt csináljátok az érdeklődést jelent? Nem szeretném félreérteni a helyzetet, így minden választ örömmel fogadnék.
Hát nem az eszedért nyomul, az biztos.
Egyébként 6 év után szimplán lazít, nyit az emberek felé. Nem kell ebbe belelátni semmit. pláne, ha nem is kezdeményez semmi komolyabbat
Mindenképp, de remélhetőleg nem azt csinálja, hogy több vasat tart a tűzbe, és épp ami horogra akad, az jut...
Ha megreked ezen a ponton a helyzet, lehet, érdemes továbblépned, mert csak unatkozik, szórakozik veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!