A munkavállalókat miért csak a fizetés érdekli ha eljönnek állásinterjúra?
Mindenki pénzből él. Sajnálom, hogy tőlem kell ezt megtudnod.
A légkondis iroda irodai munkavégzésnél alap. A megfelelő munkakörnyezet biztosítása a cég kötelessége, ezzel tehát csak a kötelességét látja el.
Ingyen kávé, víz, gyümölcs? Ki a faszt érdekel? Víz még szép, hogy van, de ha a többi nem lenne, szerintem senkit sem érdekelne, ha a béréből tud venni és tud magával vinni.
Nézd, én mérnök vagyok, imádom a szakmám és nem is a pénz a fő motivátorom. De engedelmetekkel megkérdezném, hogy mégis mi az anyátok picsáját képzeltek magatokról? Egy nagy büdös semmit nyújtotok ahhoz képest, ami megszokott átlag multis körökben. Ráadásul a munka is egy szar.
Szívesen!
Bruttó 300 XDDDDD
2022 van, ébresztő!
Emberek pénzért dolgoznak, tehát a víz az alap. Az meg hogy jó társaság az relatív...
Bruttó 300,gondolom 25 év alatti munkavállalóknak már esélyük sincs.
Hiszen esélytelen,hogy kitudja hány év tapasztalata legyen.
Amennyit kértek gondoltam nem 2 perc.
Tehát a nettó...
Na vajon mennyi?
Csaxxólok,hogy én kapok nettó 200-at a bruttó 260-as fizummal. :))))))
DEHÁT KÉREM,ANNYIAN KERESNEK KEVESEBBET,AHHOZ KÉPEST TÉNYLEG VERSENYKÉPES!!!!
NE TÁMADJÁTOK SZEGÉNYKÉT!!!
HÁT OAN NEHÉZ MINDENKINEK,HÁT ANNYI ÉHEZŐ EMBER VAN A FÖLDÖN,HÁT ÖRÜLJÖN HOGY LYUK VAN A VALAGÁN ÉS VERSENYKÉPES FIZETÉST KAP!!4444!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!