Hogy képes valaki otthagyni maga után a ...rt a munkahelyi vécében?
Többesélyes azért egy ilyen szituáció!
Volt arra példa, hogy használtam egy ülő WC-t és amikor öblítettem volna le a székletet a WC-ből, akkor derült ki, hogy nincs víz a tartályban és éppen utánpótlás sem érkezik az épületbe a csőhálózaton. igen kínosan éreztem magam! Tett is később egy ember a folyosón erre utaló megjegyzést, de ebben az esetben tényleg nem tudtam mit tenni, - ha nincs víz, akkor vödörből sem lehet leöblíteni a WC-t!
Ellenben vannak felületes, illetve lusta emberek is, - amire nincs mentség! Lehúzza a WC-t az ember, - ami működik is, - de arra már nem futja, hogy megnézze, lement-e a tartalom és kell-e tisztítani maga után a csészét!... Van aki látja az eredményt, de lusta letakarítani maga után a csészére ragadt "vonalkódot"! A nők úgy vannak genetikailag kódolva, hogy lényegesen hajlamosabbak a székrekedés elszenvedésére, mint a férfiak, - ám nem mindegyikük van annyira igényes, hogy amennyiben nem viszi le a víz a "VIM-es dobozt", akkor átmenjen egy vödörért a takarító szertárba és leöblítse, lepumpálja maga után a művét!... Ez utóbbira már én sem tudok olyan kifejezést használni minősítésként, amely nem sértő!
Én is jártam már úgy, mint a 11-es!
Ha nincs víz, mégis hogy húzza le?
Ha meg van, csak lusta lehúzni, akkor sem tudod megnevelni az illetőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!