Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy képes valaki otthagyni...

Hogy képes valaki otthagyni maga után a ...rt a munkahelyi vécében?

Figyelt kérdés
Férfiak inkább ne olvassátok, mert kiábrándultok egyes nőtársaimból. Én 9-re járok dolgozni de vannak néhányan akik korábban. 2 fülke van a női vécében. Megyek be most nemrég vécézni, a közös kézmosóhelységben még patyolat tisztaság, benyitok az egyik fülkébe. Hát masszívan büdös volt de gondoltam valaki csak nemrég használta. Na ezután ami jött... Felnyitom a wc-deszkát és alatta ott volt amit nem akartam látni... Próbáltam azonnal lehúzni fuldoklások közepette, de csak minimális volt a víznyomás. Szóval ezért hagyta úgy az a valaki. Gyorsan átmentem a másikba, szerencsére senki se volt bent, mert SOS volt nekem is, de ott működött minden. De ezen trauma után le kellett jöjjek dohányozni egyet. Én tuti nem szólok senkinek erről, de mivel volt két kolléganőm aki látott bemenni, majd biztos azt gondolják én hagytam úgy, nagyon jó... Fúú olyan mérges lettem, hogy komolyan vannak ilyen emberek...

2022. aug. 1. 10:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Többesélyes azért egy ilyen szituáció!

Volt arra példa, hogy használtam egy ülő WC-t és amikor öblítettem volna le a székletet a WC-ből, akkor derült ki, hogy nincs víz a tartályban és éppen utánpótlás sem érkezik az épületbe a csőhálózaton. igen kínosan éreztem magam! Tett is később egy ember a folyosón erre utaló megjegyzést, de ebben az esetben tényleg nem tudtam mit tenni, - ha nincs víz, akkor vödörből sem lehet leöblíteni a WC-t!

Ellenben vannak felületes, illetve lusta emberek is, - amire nincs mentség! Lehúzza a WC-t az ember, - ami működik is, - de arra már nem futja, hogy megnézze, lement-e a tartalom és kell-e tisztítani maga után a csészét!... Van aki látja az eredményt, de lusta letakarítani maga után a csészére ragadt "vonalkódot"! A nők úgy vannak genetikailag kódolva, hogy lényegesen hajlamosabbak a székrekedés elszenvedésére, mint a férfiak, - ám nem mindegyikük van annyira igényes, hogy amennyiben nem viszi le a víz a "VIM-es dobozt", akkor átmenjen egy vödörért a takarító szertárba és leöblítse, lepumpálja maga után a művét!... Ez utóbbira már én sem tudok olyan kifejezést használni minősítésként, amely nem sértő!

2022. aug. 1. 17:36
 12/15 A kérdező kommentje:
A székrekedés nekem is eszembe jutott, mert nem kis "csomag" volt ott sajnos.
2022. aug. 1. 17:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is jártam már úgy, mint a 11-es!

Ha nincs víz, mégis hogy húzza le?

Ha meg van, csak lusta lehúzni, akkor sem tudod megnevelni az illetőt.

2022. aug. 1. 19:54
 14/15 anonim ***** válasza:
86%
Örül neki, hogy végre kijött, a többi már nem érdekli.
2022. aug. 1. 20:46
 15/15 anonim ***** válasza:
82%
"Egy jó nagy briós szemezett velem mikor felnyitottam."😂😂💩
2022. aug. 1. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!