Mit csináljak hogy hagyjanak békén és megértsek nem fogom otthagyni a munkahelyem?
Tényleg nagyon rossz késő érek haza és nagyon el is fáradok haza jövök fürdök és megyek is aludni. Párom, anyukámék állandóan azt mondják hogy hagyjam már ott a munkahelyem,De nem hagyhatom ott mert most másik úgy sem lesz ők ezt miért nem értik meg? És amúgy már néztem mi van itt a közelben munka semmi olyan nincs ahova engem fel vennenek. Nagyon kezdem unni hogy akárhányszor beszélek velük csak ezt hallgatom.
23N
legközelebb:
ok,holnap felmondok...ez a bankszámlaszámom, ennyi összeget utaljatok át 10-éig minden hónapban!
Otthon laksz még vagy albérletben?
Szerintem menj el állásinterjúkra, aztán mondj fel, ha találtál valamit.
Gondolom a párjának nem tetszik, hogy nem tud vele elég időt tölteni (=nincs elég szex...)
A szüleidet viszont nem értem, pont ők szokták nyomni, hogy minden áron dolgozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!